Informacije:
1. Vaše ime IRL: Konstantin
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 8;00 do 13;30ili 17;00 do 22;00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): od 7-15 h
6. Vaš Discord: kkaksks._42641
7. Vaše ingame ime: Loki Mackalister
8. Vaš ID: 76188
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim ovaj server, aktivan sam i želim pomoći da sve bude fer i zabavno. Znam pravila i mislim da mogu doprineti zajednici.
2. Koje su vaše prednosti?
strpljiv sam , mogu brzoda se snadjem u kompleksnoj situaciji i volim da pomazem .
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Kada neko vredja po familiji i takoclanovima porodice
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis ali bih ga prodao da imam .
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne\
1. Vaše ime IRL: Konstantin
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 8;00 do 13;30ili 17;00 do 22;00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): od 7-15 h
6. Vaš Discord: kkaksks._42641
7. Vaše ingame ime: Loki Mackalister
8. Vaš ID: 76188
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim ovaj server, aktivan sam i želim pomoći da sve bude fer i zabavno. Znam pravila i mislim da mogu doprineti zajednici.
2. Koje su vaše prednosti?
strpljiv sam , mogu brzoda se snadjem u kompleksnoj situaciji i volim da pomazem .
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Kada neko vredja po familiji i takoclanovima porodice
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis ali bih ga prodao da imam .
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne\