Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2683
Players nickname
Milasin Babo
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 12, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/5PtpfYs

Milasin Babo

Player
Player
Postovanje Draga Administracio pisem ovaj unbann appeal nakon skoro 2 godine odkada sam banovan i sada sam zatrazio zelju da opet napisem unbann appeal i da sve kazem kako je i sta je bilo moj mladji brat pod ID 2474 je na kompjuteru preko svog social club naloga igro i njegov account se racuna po Main Account i to je samo on igro na njega a ja sam onda napravio bio account i on se racuno pod twink a moj ID je bio 2683 ja sam pod ID 2683 igro bio kod igraca 15017 koji je bio za istu stvar banovan i on je dobio unbann appeal a kada se to desilo mozete vi provjerit u logovima ja msm da se to desilo izmedju:
2023-01-21 18:45:07
2023-01-21 19:33:37
tad je bio nalog vise puta koristit i djelit i nakon nekog perioda je dobio moj mladji brat kompjuter i onda je on igro na novom pod ID:2474 i onda je uzeo novi social club i evo imena ako treba :Hamid09123 a ja sam nastavio igrat na starom kompjuteru pod mojem social club evo i njega:Radl3r_ ja sam igro bio samo pod IDem:2683 i igro sam samo na taj id ponekad sam igro bio kod igraca pod IDem:15017 i on je bio banovan isto posto je nekad igro kod mene kuci a ja kod njega kad smo prespavali nekad a evo i i te zalbe kada je on trazio i dobio je i dobio je :Approved - G.P.1.1 Aberama Thompson

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Sacekaj odgovor na zalbi koju si okacio za kuratora projekta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom