Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider Unblacklisted | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51172
Players nickname
Ante Montan
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/Jnhqes1Iv2s?si=TUNeX7BGBz9Ts5xz

antisa

Player
Player
Postovani Aldine I Cijela Administracijo,

Ja se prvenstveno ovom porukom ispricavam zbog onog sta je bilo prije malo vise od mjesec dana. Zbog toga mi je jako zao I znam da se vise nikad nece ponoviti niti cu ikad ista takvo vise pitati. Postovani Aldine, najvjerovatnije znas da mi to nije bila poanta mozda misli drugacije ali uredu, na ovom projektu sam pa moglo bi se reci oko 2 godine I samim time sam upoznao neke nove ljude koji su mi pomogli oko puno stvari koje ja nisam znao I ja sam njima isto pomagao oko puno razlicitih stavari. Znas da sam bio isto ja Admin do prije neki Dan pravi razlog je Taj da pomognem drugim igracima koji nesto neznaju, razlog je Taj jer kada sam ja kreno igrat meni su svi ignorirali jer sam bio veliki ID nisam znao kako se zove admin ni nista I bas zbog toga sam se prijavio I uspjesno postao Admin. Nazalost zbog nekih odredenih razloga morao sam Vas napustiti u Administraciji. Pa evo ovom porukom te molim za zadnju sansu da mi pruzis da vidis da mogu podici RP na serveru nekom organizacijom ako uzmem. Dragi Aldine molim te od srca da mi Das jos jednu priliku.

Ante Montana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom