Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Ognjen LaVorrena

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Ognjen
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 4-8H
5. Vaš Discord tajson._.
6. Vaše ingame ime Ognjen LaVorrena
7. Vaš ID 27712

Dodatne informacije

1. Lider za..... Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Već dugo igram gang RP i bio sam HC u svim organizacijama. Znam kako se vodi tim, kako se organizuju akcije i kako da se napravi dobar sistem za rad.

Želim da od Bloodsa napravim ozbiljnu i jaku organizaciju. Da imamo dobar RP i da budemo poznati, ali i da se poštuje red i disciplina. Ne želim samo da jurimo turfove i pare već da napravimo jaku ekipu u kojoj će svi uživati.

Kao Lider ove organizacije dobio bih ogromnu šansu da sa svojom ekipom napravimo jak Gang RP, trudio bih se da aktiviram članove na bilo koji mogući način, mislim da sa svojim iskustvom bi uspešno vodio ovu organizaciju i potrudio bih se da od Bloodsa napravimo ekipu koju će svi pamtiti

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Potrudio bih se da aktivramo Gang RP na novi nivo koji nije do sad viđen, aktivirao bih članove na svaki mogući način i cilj mi nebi bio samo na turfovima, već na tome da napravimo zajednicu u kojoj će svi uživati i gde će se svi lepo zabaviti

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Bloods koji će se održati u nedelju 01.06.2025. u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom