Vaše ime u RL:Sava
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6h
5. Vaš Diskord:mile1312.
6. Vaše Ingame ime:Mile Bucojevicc
7. Vaš ID:16193
1.Lider za: National Guard (NG)
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Imam velikog iskustva u NG-u proveo sam u njemu dosta vremena i saradjivajuci sa dosta generala i samim tim stekao dosta znanja.
-Imam dobru sposobnost da vodim I moje znanje bih preneo na druge kolege i pruzio im svu potrebnu podrsku za vrsenje duznosti u NG-u.
-Znam kako funkcijonisu druge drzavne oranizacije u kojima sam i sam bio GOV, LSPD, FIB,SAHP, EMS,,
samim tim bih se angazovao da se sto bolje uskladimo i da napravimo dobru saradnju sa ostalim organizacijama.
-Nikad nisam bio lider, ali sam sam proveo dosta vremena sa iskusnim ljudima, ucili su me sta da radim i kako da radim ispravno te mislim da bi sa ljudima koje imam ostvario velike uspehe u ovoj organizaciji
-Imam veliku zelju da se isprobam u liderstvu i voleo bih da to bude NG
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Fokusirao bih se na to da svaki vojnik tokom smene shvati važnost svoje uloge, pristupa dužnostima odgovorno, ostane koncentrisan i poštuje vojnu hijerarhiju bez odstupanja
Takodje bih uveo tri bitne jedinice: Vojnu policiju za održavanje reda i discipline u bazama, Kobre kao elitnu borbenu jedinicu za hitne i opasne zadatke, te Vojno-Bezbednosnu Sluzbu za nadzor i zaštitu od unutrašnjih bezbednosnih pretnji. Svaka bi imala jasno definisanu ulogu, obuku i komandnu strukturu.
Uvodjenjem Vojne Policije
-Održavanje vojnog reda i discipline unutar kasarni i vojnih baza.
-Kontrola pristupa i nadzor nad bezbednošću svih vojnih objekata.
-Reagovanje na unutrašnje incidente, kršenja vojnog kodeksa i prekršaje.
-Pratnja i osiguranje konvoja sa ljudstvom, opremom i oružjem.
-Saradnja sa VBS-om u sprovođenju istraga i obezbeđenju vojne tajnosti.
Uvodjenjem Kobri
-Brza reakcija u visokorizičnim situacijama, uključujući talačke situacije, terorističke napade i pobune.
-Neutralizacija oružanih pretnji uz minimalan rizik po civile i osoblje.Zaštita visokih vojnih i državnih lica u kritičnim momentima.
-Učešće u specijalnim misijama zajedno sa drugim jedinicama u operacijama velikog značaja.
-Stalna taktička obuka za maksimalnu spremnost i preciznost u izvođenju zadataka.
Uvodjenjem VBS (Vojno-Bezbednosne sluzbe)
-Otkrivanje i sprečavanje špijunaže, sabotaže i curenja informacija.
-Sprovođenje tajnog nadzora i istraga unutar vojske i prema spoljnim pretnjama.
-Analiza obaveštajnih podataka za očuvanje bezbednosti oružanih snaga.
-Bezbednosne provere osoblja i praćenje potencijalno rizičnih aktivnosti.
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6h
5. Vaš Diskord:mile1312.
6. Vaše Ingame ime:Mile Bucojevicc
7. Vaš ID:16193
1.Lider za: National Guard (NG)
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Imam velikog iskustva u NG-u proveo sam u njemu dosta vremena i saradjivajuci sa dosta generala i samim tim stekao dosta znanja.
-Imam dobru sposobnost da vodim I moje znanje bih preneo na druge kolege i pruzio im svu potrebnu podrsku za vrsenje duznosti u NG-u.
-Znam kako funkcijonisu druge drzavne oranizacije u kojima sam i sam bio GOV, LSPD, FIB,SAHP, EMS,,
samim tim bih se angazovao da se sto bolje uskladimo i da napravimo dobru saradnju sa ostalim organizacijama.
-Nikad nisam bio lider, ali sam sam proveo dosta vremena sa iskusnim ljudima, ucili su me sta da radim i kako da radim ispravno te mislim da bi sa ljudima koje imam ostvario velike uspehe u ovoj organizaciji
-Imam veliku zelju da se isprobam u liderstvu i voleo bih da to bude NG
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Fokusirao bih se na to da svaki vojnik tokom smene shvati važnost svoje uloge, pristupa dužnostima odgovorno, ostane koncentrisan i poštuje vojnu hijerarhiju bez odstupanja
Takodje bih uveo tri bitne jedinice: Vojnu policiju za održavanje reda i discipline u bazama, Kobre kao elitnu borbenu jedinicu za hitne i opasne zadatke, te Vojno-Bezbednosnu Sluzbu za nadzor i zaštitu od unutrašnjih bezbednosnih pretnji. Svaka bi imala jasno definisanu ulogu, obuku i komandnu strukturu.
Uvodjenjem Vojne Policije
-Održavanje vojnog reda i discipline unutar kasarni i vojnih baza.
-Kontrola pristupa i nadzor nad bezbednošću svih vojnih objekata.
-Reagovanje na unutrašnje incidente, kršenja vojnog kodeksa i prekršaje.
-Pratnja i osiguranje konvoja sa ljudstvom, opremom i oružjem.
-Saradnja sa VBS-om u sprovođenju istraga i obezbeđenju vojne tajnosti.
-Brza reakcija u visokorizičnim situacijama, uključujući talačke situacije, terorističke napade i pobune.
-Neutralizacija oružanih pretnji uz minimalan rizik po civile i osoblje.Zaštita visokih vojnih i državnih lica u kritičnim momentima.
-Učešće u specijalnim misijama zajedno sa drugim jedinicama u operacijama velikog značaja.
-Stalna taktička obuka za maksimalnu spremnost i preciznost u izvođenju zadataka.
-Otkrivanje i sprečavanje špijunaže, sabotaže i curenja informacija.
-Sprovođenje tajnog nadzora i istraga unutar vojske i prema spoljnim pretnjama.
-Analiza obaveštajnih podataka za očuvanje bezbednosti oružanih snaga.
-Bezbednosne provere osoblja i praćenje potencijalno rizičnih aktivnosti.