Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mile Bucojevicc

Player
Player
Vaše ime u RL:Sava
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6h
5. Vaš Diskord:mile1312.
6. Vaše Ingame ime:Mile Bucojevicc
7. Vaš ID:16193

1.Lider za: National Guard (NG)

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Imam velikog iskustva u NG-u proveo sam u njemu dosta vremena i saradjivajuci sa dosta generala i samim tim stekao dosta znanja.

-Imam dobru sposobnost da vodim I moje znanje bih preneo na druge kolege i pruzio im svu potrebnu podrsku za vrsenje duznosti u NG-u.

-Znam kako funkcijonisu druge drzavne oranizacije u kojima sam i sam bio GOV, LSPD, FIB,SAHP, EMS,,
samim tim bih se angazovao da se sto bolje uskladimo i da napravimo dobru saradnju sa ostalim organizacijama.

-Nikad nisam bio lider, ali sam sam proveo dosta vremena sa iskusnim ljudima, ucili su me sta da radim i kako da radim ispravno te mislim da bi sa ljudima koje imam ostvario velike uspehe u ovoj organizaciji

-Imam veliku zelju da se isprobam u liderstvu i voleo bih da to bude NG

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Fokusirao bih se na to da svaki vojnik tokom smene shvati važnost svoje uloge, pristupa dužnostima odgovorno, ostane koncentrisan i poštuje vojnu hijerarhiju bez odstupanja

Takodje bih uveo tri bitne jedinice: Vojnu policiju za održavanje reda i discipline u bazama, Kobre kao elitnu borbenu jedinicu za hitne i opasne zadatke, te Vojno-Bezbednosnu Sluzbu za nadzor i zaštitu od unutrašnjih bezbednosnih pretnji. Svaka bi imala jasno definisanu ulogu, obuku i komandnu strukturu.

Uvodjenjem Vojne Policije

-Održavanje vojnog reda i discipline unutar kasarni i vojnih baza.

-Kontrola pristupa i nadzor nad bezbednošću svih vojnih objekata.

-Reagovanje na unutrašnje incidente, kršenja vojnog kodeksa i prekršaje.

-Pratnja i osiguranje konvoja sa ljudstvom, opremom i oružjem.

-Saradnja sa VBS-om u sprovođenju istraga i obezbeđenju vojne tajnosti.

Uvodjenjem Kobri

-Brza reakcija u visokorizičnim situacijama
, uključujući talačke situacije, terorističke napade i pobune.

-Neutralizacija oružanih pretnji uz minimalan rizik po civile i osoblje.Zaštita visokih vojnih i državnih lica u kritičnim momentima.

-Učešće u specijalnim misijama zajedno sa drugim jedinicama u operacijama velikog značaja.

-Stalna taktička obuka za maksimalnu spremnost i preciznost u izvođenju zadataka.

Uvodjenjem VBS (Vojno-Bezbednosne sluzbe)

-Otkrivanje i sprečavanje špijunaže, sabotaže i curenja informacija.

-Sprovođenje tajnog nadzora i istraga
unutar vojske i prema spoljnim pretnjama.

-Analiza obaveštajnih podataka za očuvanje bezbednosti oružanih snaga.

-Bezbednosne provere osoblja i praćenje potencijalno rizičnih aktivnosti.

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator

Čestitamo,
pozvani ste na interview za NG koji će se dešavat u Utorak 3/6/2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom