Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66101
Players nickname
Nikolicc Ourmoney
Suspect ID
65460
Date of violation
May 29, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=HQ_FaVVkSU0&ab_channel=NikolaNikolic

Stefan Shababs

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Zahtijevam da igrac 65460 dostavi svoj POV od eventa bitka kod luke u 13:29 29.05 kako ste ubili igraca 66101

Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a.​

hazebezruki

Player
Player
Nakon pregleda zalbe odlucio sam prihvatiti zalbu.
id 65460 dobice kaznu za Cheat

Nemaanja Angel

Player
Player
Ne sramoti se vidis da sam promašio prva dva metka to sa lokom nikako se nebi desilo i na kraju sam jos fulao metak
Ma jebem li te u usta citerska nemozes odvojit vreme da se naucis pucat oa koristis free cheat aimlock redux jebem li te u usta de banujte ovo govno vise

Miki Dolor

Player
Player
Ma jebem li te u usta citerska nemozes odvojit vreme da se naucis pucat oa koristis free cheat aimlock redux jebem li te u usta de banujte ovo govno vise
Hahaha jao pa bas me zanima iz koje si ti familije sigurno iz citerske vendette i vi nekom govorite o čitu, bivši lider vam mrtvi citer raspali i to svi koristite Sailente a pravite se pucači za razliku bolje je ne imati ruke nego koristiti mrtvi sailent

Nemaanja Angel

Player
Player
Hahaha jao pa bas me zanima iz koje si ti familije sigurno iz citerske vendette i vi nekom govorite o čitu, bivši lider vam mrtvi citer raspali i to svi koristite Sailente a pravite se pucači za razliku bolje je ne imati ruke nego koristiti mrtvi sailent
Ne bolje je da imas ruke nego da koristis mrtvi rogan redux npcu a I da nisam iz vendete jebem li te u usta citerska

Miki Dolor

Player
Player
Ne bolje je da imas ruke nego da koristis mrtvi rogan redux npcu a I da nisam iz vendete jebem li te u usta citerska
Citer si svakako koristiš sailent srami se ja niti nemam redux, a vidim ti bas puno znas o reduxima pa se zapitaj tko od nas dvojice cita smrade mali

Nemaanja Angel

Player
Player
Citer si svakako koristiš sailent srami se ja niti nemam redux, a vidim ti bas puno znas o reduxima pa se zapitaj tko od nas dvojice cita smrade mali
Ja citer ni neznas ko sam decko ubi se koristis free cit svi koj idu na eventima znaju da imas aimlock redux npcu degradirani

Miki Dolor

Player
Player
Ja citer ni neznas ko sam decko ubi se koristis free cit svi koj idu na eventima znaju da imas aimlock redux npcu degradirani
Da da zato sam tek sad okacen kad je vec tako, a druga stvar džaba spamas jer si iz istog npc fama kao ovaj sto me kacio i sad mi pokušavate namjestiti ban tako sto stvarate pritisak na administraciju i spamate

Nemaanja Angel

Player
Player
Da da zato sam tek sad okacen kad je vec tako, a druga stvar džaba spamas jer si iz istog npc fama kao ovaj sto me kacio i sad mi pokušavate namjestiti ban tako sto stvarate pritisak na administraciju i spamate
HAHAHAHAHAHHAHAHAH nisam u ovaj npc fam ali ti si veci npc jer koristis free cit aimlock jebem li te u usta kvaris igru ostalima jer nemas ruke pa koristis mrtvi cit

Status
Not open for further replies.
Top Bottom