Dotični ID 12223 je bio ukupno banan preko 200 dana, od pov requestova do bug abuse-a i NEKOLIKO pozitivnih pc checkova. Vidi se da momak kvari iskustvo ovog predivnog projekta i treba da se dobro zapita o svom ponašanju, citovanju i ostalom. Ugodan dan želim administraciji i nadam se da će te preuzeti odgovarajuće akcije. Ispod su linkovi sa prihvaćenih forum žalbi i to bez in game kazni:
Approved - CR I 12223
Postovanje administracijo, Ovoj se situaciji desava da me neka osoba samo namerno udara moje auto.
gta5grand.com
Rejected - Gen rule 6.3
Dear sir/mam! My account has been blocked for 60 days due to breaking gen 6.3 rule (Don't empty organization warehouse for personal use). Dear sir/mam! I agree that I have broken this rule but I was really not have acknowledge about this rule I apologize for this type of behaviour please unblock...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15+PG | 12223
lice vozi bez guma nakon toga izlazi iz auta i krece (mislim da lice zasluzuje ban zato sto iznova iznova radi pg mg lta imam snimaka dosta)
gta5grand.com
Rejected - Doxing / 0000
Can a Turkish Admin Please Look? He calls me and then says my name. How does he know my name??
gta5grand.com
Rejected - Leader za Bloods I Luka Pluxury
Informacije 1. Vaše ime IRL: Luka 2. Vaše godine: 25 3. Vremenska zona: Konik 4. Prosjek online po danu: 30h 5. Vaš Discord: saurus gang 6. Vaše ingame ime: Luka Pluxury 7. Vaš ID: 16929 Dodatne informacije 1. Lider za: Bloods 2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite...
gta5grand.com