Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Swayze
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
May 30, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Teo Swayze

Listening : ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Portret mog zivota
Player
Ćao Abrahame već koji put pišem u nadi da ćeš mi ukloniti skoro dve godine od moje blackliste .

Kao što i sam znaš razlog moje blackliste ne bi se previše izjašnjavao javno . Napravio sam to što sam napravio kajem se za to kao i što vidiš sam pre bana a i evo posle bana nemam ni jedno prekršeno pravilo mute , jail ban itd. Nisam imao nikakav dodir sa administracijom od Nov 11 2023 godine gde bi hteo da mi se pruzi šansa da postanem još jednom Admin . Bio sam neozbiljan pa i kapiram zašto me ne zelite nazad ali želim dobiti još jednu šansu zadnju da se vratim . Jako mi je velika želja da postanem ponovo Admin jer mi je to najzabavnije na serveru . Obećavam da neću napraviti nikakvu glupost kad mi se pruzi šansa. Jesam iskreno zeznuo situaciju nemam pristup starom discordu itd. Želeo bi da ako je moguće da mi se pruži šansa i da okrenem novi list što se tiče administracije.

Nadam se da ćeš me razumeti i izaći u susret ugodan ostatak dana/večeri

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Rekli smo ti svi vise puta znaci , Nixa ti je dao odgovor licno da ne mozes biti admin ,svaka naredna zalba na ovu temu smatrat ce se spamom i forum nalog ce biti banovan​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom