Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mitvi Killa

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Miki
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6+h
5. Vaš Discord: mitvi_kilaa
6. Vaše ingame ime: Mitvi Killa
7. Vaš ID 58143

1. Lider za..... NG

2. Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije?

1. Razlog.

Već neko vrijeme aktivno igram na Grand RP serveru i upoznat sam sa strukturom i funkcionisanjem legalnih organizacija. Posebno me privlači vojni RP jer nudi jasan lanac komande, organizaciju i ozbiljnost. Smatram da bih kao General mogao svojim iskustvom i znanjem unaprijediti rad Nacionalne Garde i podići je na viši nivo.

2. Razlog.
U igrama sam oduvijek težio timskom pristupu i preuzimanju odgovornosti. Uloga Generala nije samo komanda – to je stalna komunikacija, motivacija članova i postavljanje jasnih ciljeva. Volim kad sve funkcioniše kao jedna mašina – efikasno, precizno i s poštovanjem. Zbog toga me ova pozicija izuzetno motiviše.

3. Razlog.
Moj cilj je okupiti tim ozbiljnih ljudi koji će poštovati RP, ali se i dobro zabaviti. Nacionalna garda ne mora biti "kruta" – može biti aktivna, dinamična, prisutna u RP događajima i scenarijima, ali i dostupna za pomoć ostalim službama i zajednici. Želim da se svaki član osjeća korisnim i cijenjenim.

3. Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
  • Uvođenje raznovrsnih RP scenarija: od rutinskih patrola, do zajedničkih vježbi sa LSPD/FIB/EMS, zaštite VIP osoba, kriznih intervencija itd.
  • RP obuke i dokumentacija: kreirati sistem rangova koji zaista ima smisla, sa malim RP testovima i obukama za svaki viši čin.
  • Unutrašnje nagrade i motivacija: najbolji vojnici treba da budu prepoznati – ne samo kroz čin, već i kroz posebne titule, zaduženja ili čak unutrašnje medalje i priznanja.
  1. Specijalna brigada: Ova jedinica se fokusira na borbene operacije, specijalne misije i podršku drugim snagama poput LSPD, FIB, SAHP itd…

2. Jedinica za specijalne operacije (JSO): Specijalizovana za borbu protiv terorizma, izviđanje i obaveštajne operacije.

3. Vojna Policija Posao vojne policije u vojsci obuhvata održavanje reda i discipline, sprovođenje vojnih zakona i propisa, obezbeđenje vojnih objekata i lica, kontrolu u vojnim zonama, kao i učešće u istragama i hapšenjima unutar vojske.

1. Suspend 24h-48h
    2. Vojni Rok
    3. Kadet
    4. Mladji Vojnik
    5. Vojnik
    6. Zastavnik
    7. Mladji Vodnik
    8. Vodnik
    9. Stariji Vodnik
    -----------------
    72. Specijalna Brigada
    -----------------
    10. 72.S.B. Kadet
    11. 72.S.B. Oficir
    12. 72.S.B. Vodnik
    13. 72.S.B Trener
    -----------------
    Jedinica za Specijalne Operacije
    ----------------
    14. J.S.O. Kadet
    15. J.S.O. Operativac
    16. J.S.O. Instruktor
    17. J.S.O. Vodja
    ----------------
    Vojna Policija
    -----------------
    18. Kadet Vojne Policije
    19. Službenik Vojne Policije
    20. Istražno Osoblje Vojne Policije
    ----------------
    High Staff
    -----------------
    21. Instruktor Vojske
    22 Porucnik
    23. Komandir Vojske
    24. Zamenik Komandata
    ------------------
    High Command
    -------------------
    25. Komandant Jedinice
    26. Kapetan
    27. Savetnik Generala
    28. General Major
    29. General Pukovnik
    30. General
Hvala na čitanju!

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno!
Discord koji ste napisali se ne nalazi na officijalnom Grand discord serveru + Trenutno ne tražimo kandidate sa ovakvim specifikacijama!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom