Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Darkin

Player
Player
1. Vaše ime u RL Mateja
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT + 2
4. Prosječna aktivnost na dan 4h
5. Vaš Diskord leo32202_
6. Vaše Ingame ime Leo Darkiin
7. Vaš ID 7878
1. Lider za NG
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1)

Već neko vreme aktivno igram na Grand RP serveru i dobro sam upoznat sa strukturom i funkcionisanjem legalnih organizacija. Posebno me privlači vojni RP jer nudi jasan lanac komande, organizaciju i ozbiljnost. Smatram da bih kao General mogao svojim iskustvom i znanjem unaprediti rad Nacionalne Garde i podići je na viši nivo.Imam tim ljudi za koje mogu da racunam da mogu da mi pomognu oko organizacije.

2)

Kroz svoju službu u Nacionalnoj Gardi, naučio sam da liderstvo nije samo izdavanje naređenja, već i stalna komunikacija, motivacija članova i postavljanje jasnih ciljeva. Uloga Generala zahteva da budem uzor svojim vojnicima, da ih inspirišem i vodim ka zajedničkom cilju. Volim kada jedinica funkcioniše kao dobro podmazana mašina – efikasno, precizno i s poštovanjem. Zbog toga me ova pozicija izuzetno motiviše.

3)

Moj cilj je okupiti tim ozbiljnih ljudi koji će poštovati RP, ali se i dobro zabaviti. Nacionalna garda ne mora biti "kruta" – može biti aktivna, dinamična, prisutna u RP događajima i scenarijima, ali i dostupna za pomoć ostalim službama i zajednici. Želim da se svaki član oseća korisnim i cenjenim.Postovanje je ipak najbitinije po meni u organizaciji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom