Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47810
Players nickname
Lazar Matzendorf
Administrators nickname
Lebron Pluxury
Date
May 6, 2025
Time
00:00
Proofs
/////

Teddy Dofensmirtz

Player
Player
Pozdrav, dobio sam ban na discordu pre vise od 3 nedelje zbog "omalovazavanja" administracije, kao prvo nikog u zivotu ne bi omalovazavao pogotovo ako je slabiji od mene ili ima psihicke probleme. Nazalost Lebron me je banovao zbog toga jer u sekciji za unban forum appeal sam napisao razlog svog bana. Ko god bude pregledavao ovu zalbu, ja mu mogu poslati poruku koja je napisana i zbog koje sam dobio ban. Takodje i Muji sam napisao tu poruku, Ali je napisao da mi ne moze tu nista pomoci, Takodje sam i Aldinu napisao poruku istu tu za koju sam dobio ban.
Evo dokaz gde sam aldinu napisao: Evo dokaz gde sam Muji napisao:
Tu veliku poruku bas tu istu koju sam Vama napisao, sam napisao na engleskok u sekciji za unban foruma. Imam i dokaz(video) za tu poruku kako glasi i kako sam je napisao.
Ja Vas molim da pregledate lepo ovaj unban appeal za discord jer nikad ne bih vredjao bilo kog clana administracije jer znam koje su posledice❤️

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Dat je odgovor vise puta
Spam na istu temu ako nastavite nakon ovog odgovora forum nalog ce biti banovan za spam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom