Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10845
Players nickname
Vukasin Sicilianooo
Suspect ID
29147, 37933
Date of violation
May 31, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/84nXo43UQi0

Vukasin Siciliano

Player
Player
Fail, pg - Igrac 37933 mi ne da da zovem MOG advokata (govori kako nema privatnih iako ja nisam spomenuo da zelkim privatnog), ne cita mi prava, jede meso kroz masku dok me vuce i drzi tejzer u jednoj ruci.
6.4 - 29147 Dok smo u celiji pozdravlja drugara "rizbo" koji je zatvorenik i ignorise to sto je on pobijego iz celije
Fail, 6.4 - 37933 Mi ne dozvoljava da zovem advokata (u celiji na spratu sad) dok ID 21947 ignorise moje pravo na advokata i dopusta sve to.
PG gore u celiji kada mi 29147 skida masku, 37933 me uzima pod ruku sa metar.
Failrp na kraj POV - Igrac 37933 mi ne daje legitimaciju i ignorise.

Ako zalba bude prihvacena, ID 37933 povuci GOV biografiju.

Pov se uploada.

Last edited:

Ivica Tosicc

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno
Igraci ne krse navedena pravila.

(Advokati privatni ne postoje, samim tim, ako ti kazu da nema drzavnih trenutno tu, onda nem ni jednog advokata.
Drugo, ID 37933 ima biografiju i moze da te vuce sa jednom puskom u ruci
Trece, jedenje kroz masku ne kaznjavamo kao PG.
Cetvrto, u zatvoru se cesto desavaju bugovi, nekad se desi da se tebi neko prikazuje van celije, a on je zapravo u celiji...Samim tim ne mogu kazniti to uzimanje pod ruku kao PG jer si dodatno i pre toga bio vezan i tada se desi glitch da krenes da hodas kod njih u ocima, a zapravo mirujes.
Peto ID 37933 ima korumpiranu biografiju.

Sesto, ID 29147 ne krsi tu Fail sto ga ne juri jer su u tom trenutku to radili vec DOC agenti + on po zakonu, nakon hapsenja ne sme da ima nikakvu interakciju sa zatvorenicima.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom