Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53719
Players nickname
Djole Notorious
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Jun 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/RJgiO84

Djole Notorious

Player
Player
Draga Administracijo, zelim da se izjasnim povodom blokiranja mog naloga.Nikad nisam imao vise od 2 naloga [Main,Twink] , twink mi je perma banovan a main nije bio do sada,ne krsim pravila uzoran sam igrac i postujem pravila grada i uzivam u ovom projektu.Meni je na pocetku main nalog bio povezan preko drugog steam naloga i rockstar naloga isto ja mislim,bio sam pocetnik nisam znao ta osnovna pravila oko naloga.Kad sam menjao kompjuter ja sam se javio adminu da menjam to sve i on mi je dozvolio al nisam znao sve ovo sto se tice rockstar naloga i steam.Dobar sam covek na ovom projektu i mnogo ljudi me voli ne krsim pravila i uzivam u ovom projektu, i molio bih vas da se ova kazna skine jer stvarno zelim da nastavim da budem na ovom projektu jer se trudim i jos sam danas uzeo fam sa neformalnom koji ne bih zeleo tako lako da izgubim.Hvala unapred.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Promjena adrese i PC-a nema veze sa banovan , krsis GP1.4 , i ovo je Twink nalog i nije Appealable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom