Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Guda

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Frane
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:5do 10sati
5. Vaš Discord: frane1644
6. Vaše ingame ime: Frane Keksic
7. Vaš ID: 74354

Dodatne informacije
1. Lider za: Blods organizaciju
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Iskustvo u ilegalnim organizacijama
Dug period sam proveo u ilegalnim organizacijama i dobro razumem kako one funkcionišu. Imam znanje i veštine potrebne da organizujem tim, održavam red i razvijam RP na visokom nivou.

2.2 Vizija i želja za jačanjem RP identiteta Blodsa
Zelim da Blods bude organizacija koja ima svoj stil – jedinstven sleng, prepoznatljiv RP pristup i reputaciju koju drugi postuju. Fokus bi bio na pričama, planiranju i saradnji, ne samo na oružanim sukobima.

2.3 Aktivnost i posvećenost
Dostupan sam svakodnevno i spreman sam da aktivno vodim organizaciju. Planiram da redovno organizujem RP sastanke, treninge i zajedničke akcije kako bi članovi bili motivisani i stalno uključeni.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Da bi se RP poboljšao u Blods organizaciji, potrebno je uvesti čvrstu strukturu i jasno definisane uloge unutar tima. Novi članovi treba da prolaze kroz RP regrutaciju i inicijaciju kako bi pokazali lojalnost i znanje. Komunikacija unutar organizacije treba da koristi sleng i karakterističan stil, kako bi se stvorio autentičan identitet. Osim toga, važno je organizovati dogovorene RP scene sa drugim organizacijama – kao što su pregovori, zasjede i pljačke – kako bi se razvijao kvalitetan i smislen RP na serveru.

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Prijave za Bloods su zavrsene, mozete se prijaviti za neku drugu organizaciju.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom