Ivica Tosic odbija moju zalbu na ID 37933 -
Rejected - FailRp, PG, G.P. 6.4 | 37933, 29147
Prije se jedenje kroz masku kaznjavalo, ako se promjenilo okej ako nije zelim da se igrac kazni i admin upozori. Admin nije kaznio igraca iako mi nije procitao prava, nije mi dao da zovem advokata, tj nije mi dao telefonski poziv. ID 37933 ima corrupted biografiju ali nema perk da mi ne daje legitimaciju a koliko ja znam za to treba perk. Bilo bi okej kada bi neko od vas visih admina Aldin/Mujo/Abraham mogao da pogleda zalbu i da kazni igraca za sva prekrsena pravila i da se skrene paznja adminu.
Zalbu gdje su igraci kaznjeni za jedenje kroz masku:
http://gta5grand.com/forum/threads/579637/post-2106006
Rejected - FailRp, PG, G.P. 6.4 | 37933, 29147
Prije se jedenje kroz masku kaznjavalo, ako se promjenilo okej ako nije zelim da se igrac kazni i admin upozori. Admin nije kaznio igraca iako mi nije procitao prava, nije mi dao da zovem advokata, tj nije mi dao telefonski poziv. ID 37933 ima corrupted biografiju ali nema perk da mi ne daje legitimaciju a koliko ja znam za to treba perk. Bilo bi okej kada bi neko od vas visih admina Aldin/Mujo/Abraham mogao da pogleda zalbu i da kazni igraca za sva prekrsena pravila i da se skrene paznja adminu.
Zalbu gdje su igraci kaznjeni za jedenje kroz masku:
Approved - FailRP + PG | 8332 | 8662 | 8842
Sve se vidi u POV Lica se pucaju u FIB, zatim lice me tejzuje bez brojanja i hapsi me a neprica vatam pod ruku. Zatim lice 8842 jede kroz masku.
gta5grand.com