Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Daki Inyahead

Rejected
Status
Not open for further replies.

dongalaksija

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Laza
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 5–8 sati dnevno
5. Vaš Discord: daki5_420
6. Vaše ingame ime: Daki Inyahead
7. Vaš ID: 75319

Dodatne informacije

1. Lider za: Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Iskustvo u kriminalnim organizacijama:
Od samog ulaska na server aktivno sam učestvovao u kriminalnim organizacijama. Kroz to iskustvo sam naučio kako banda funkcioniše iznutra – kako se organizuju akcije, kako izgleda RP interakcija i šta je potrebno da bi jedna frakcija bila stabilna i poštovana. Znam šta treba da se radi, ali i šta treba da se izbegava kako bi se izgradila ozbiljna i dugotrajna organizacija.

2. Znanje o vođenju bande i sistemu:
Tokom vremena sam stekao detaljno znanje o gang sistemu – kako se osvajaju teritorije, kako funkcioniše graffiti sistem, ilegalne aktivnosti, regrutacija i RP pravila koja su vezana za bande. Želim iskoristiti to znanje da unapredim Los Santos Vagos i da ih postavim kao stabilnu, respektabilnu frakciju.

3. Aktivnost, timski rad i vizija:
Veoma sam aktivan na serveru i imam realnu volju i motivaciju da se posvetim lider poziciji. Moj cilj nije samo da budem lider „na papiru“, već da izgradim timsku atmosferu u kojoj će svaki član imati prostor da napreduje. Verujem da je dobar tim ključ svake uspešne organizacije, a uz dobru komunikaciju, organizaciju i međusobno poštovanje, Los Santos Vagos mogu postati jedna od najjačih i najaktivnijih frakcija na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Moj glavni fokus biće na kvalitetnom RP-u unutar bande. Želim da Los Santos Vagos ne bude samo banda koja se bavi pucanjem, već organizovana kriminalna grupa sa jasno definisanim pravilima, komunikacijom i RP ponašanjem. Biće važno da članovi znaju svoju ulogu, da postoji red, hijerarhija i zajednički cilj. Kroz redovne interakcije unutar i van bande, kao i kroz odnose sa drugim frakcijama – bilo kroz sukobe ili dogovore – Vagos će se graditi kao ozbiljna i poštovana frakcija koja doprinosi celokupnom kvalitetu RP-a na serveru.

Hvala na čitanju i srećno svim ostalim kandidatima!

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno
Nedovoljno iskustva na serveru.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom