Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Ognjen Xalkiaz

Leader
Leader

Informacije
1. Vaše ime IRL: Ognjen
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: tajson._.
6. Vaše ingame ime: Ognjen LaVorrena
7. Vaš ID: 27712

Dodatne informacije
1. Lider za: The Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Već dugo RP-am kao gang član i stvarno volim taj stil igre. Znam kako funkcionišu bande, znam pravila, ponašanje i šta treba da se radi. Voleo bih da budem lider Ballasa jer znam da bih mogao da vodim ekipu ozbiljno i sa dobrim RP-om

Znam da je turf deo igre, ali meni je zanimljiviji RP – da radimo razne stvari kao banda i da radimo razne akcije.

Ima puno novih igrača koji ne znaju baš kako gang funkcioniše, i ja bih kao lider hteo da ih naučim. Da znaju pravila, kako da se ponašaju u RP-u, kako da poštuju lidera i druge članove. Tako ćemo imati poštovanje i ozbiljnost u organizaciji.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Kao lider ove organizacije dobio bih ogromnu šansu u tome da aktiviramo GangRP na novi nivo. Potrudio bih se da aktiviram članove na bilo koji mogući način sa time što bi svaki dan radio razne akcije i delio bonuse. Cilj mi nebi bio samo na turfovima vec da nas i ljudi zapamte.

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju The Ballas Gang koji će se održati u petak 06.06.2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom