Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lazar Scarface

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:7-13H
5. Vaš Discord:lazarbrt_
6. Vaše ingame ime:Lazar Hellow
7. Vaš ID:72255

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto že biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1. Imam ozbiljno iskustvo u „crime“ oblasti
Kroz svoje dosadašnje učešće u organizaciji i rad u ovoj sferi, stekao sam duboko razumevanje kako funkcioniše sistem, šta su ključne uloge i kako se stvari sprovode na efikasan i organizovan način. Znam kako da se postavim u kriznim situacijama, kako da prepoznam rizike, donesem brze odluke i ostanem pribran kada je najpotrebnije.

2. Volim da budem lider i uživam u toj ulozi
Uvek sam imao prirodnu potrebu da vodim tim, preuzimam odgovornost i usmeravam druge. Ne zato što želim moć, već zato što zaista uživam kada vidim da tim funkcioniše pod mojim vođstvom – kada postoji red, međusobno poštovanje i rezultat. Liderstvo nije samo naređivanje – to je organizacija, stabilnost i primer koji daješ drugima.

3. Verujem da imam sve sposobnosti koje ozbiljan lider mora da poseduje
Odgovornost, komunikacija, organizacija, odlučnost – sve su to osobine koje već primenjujem svakodnevno. Znam kako da motivišem ljude, ali i kada da budem strog. Umem da saslušam, ali i da donesem konačnu odluku kada je potrebno. Ne bežim od pritiska, već ga nosim kao deo uloge. Zbog svega toga verujem da sam spreman za ovu poziciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Prvo i najvažnije – postavio bih jasne kriterijume za ulazak u organizaciju. Primali bismo samo igrače koji poznaju RP pravila i koji su aktivni, jer bez toga nema kvalitetnog RolePlay-a. Kroz razgovor i provere, proveravali bismo da li kandidat zna osnove RP-a (MG, PG, FearRP itd.) i kako se ponaša u timskim situacijama.

Drugo – organizovao bih svakodnevne RP akcije, ali ne na silu, već kroz dogovor i plan. To bi uključivalo pljačke, pregovore, sastanke, konflikte sa drugim organizacijama, sve uz smisao i realističan pristup. Akcije bi bile raznovrsne, sa ciljem da svaki član učestvuje i ima svoju ulogu.

Treće – radilo bi se na zajedništvu i atmosferi. RP nije samo pucanje i trčanje za profitom, već i druženje, komunikacija i timski duh. U zdravoj atmosferi ljudi igraju sa voljom, RP je prirodan, a organizacija se razvija i stiče poštovanje na serveru.

Ukratko – kvalitet pre kvantiteta, svaki član mora znati pravila, biti aktivan, poštovati druge i želeti da igra sa ekipom. Samo tako RP može da se digne na ozbiljan nivo. Rankovi:
1.Suspend
2.Newbie
3.Trigger
4.Gheto Boy
5.Graffiti Team
6.Graffiti Team Leader
7.Gheto Cleaner
8.Dealer
9.Turfer
10.Gangster
11.O.G
12.Co-Leader