Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Korumpirana Biografija I Roko Plluxury I 47164

Rejected
Status
Not open for further replies.

Roko-__-

Player
Player
Ime: Roko Plluxury
Pol: muško
Starost: 43
Rasa: bjelac
Nacionalnost: italijan
Mesto rođenja: Napulj
Otac: Luca Plluxury
Majka: Giulia Plluxury
Pol: muško
Težina: 57
Visina: 196
Boja očiju: plave
Boja kose: smeđa
Tetovaže: leva ruka, desna ruka, leđa, prsa, leva noga, desna noga
Prednosti: Rukovanje oružijem, vožnja vozila, snalažljiv, marljiv, pametan.
Slabost: Lako se naljutim, tvrdoglav, ima PTSP.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Životna priča:

Zovem se Roko Pluxury. Rođen sam u Napulju, Italija, u kvartu gdje se pucnjevi nisu brojili, a plač djece bio je pozadina svakodnevice. Moj otac bio je sitni mafijaš, čovjek bez osjećaja, ali s pištoljem koji je govorio za njega. Majka – krhka žena, stalno s modricama i pogledom u pod. Nikad nije rekla ništa protiv, samo je kuhala i čistila, kao da će joj poslušnost spasiti život. Kao dijete, nisam poznavao igračke. Igrao sam se čahurama od metaka, sakrivao se iza kontejnera dok su se stariji "dogovarali". U školu sam išao rijetko. Ulica mi je bila učitelj, a pravilo je bilo jednostavno: preživi. S trinaest sam već bio kurir za lokalnu bandu. Nosio sam poruke, paketiće, ponekad i pištolj. Bio sam sitan, brz i nitko me nije sumnjao. Prvi put kad sam dobio novac, kupio sam si novu jaknu. Taj osjećaj moći me nikad nije napustio. S godinama sam postajao sve korisniji. S petnaest sam prvi put povukao obarač. Bio je to stariji diler koji je "pogriješio stranu". Nisu me pitali želim li – samo su rekli da "sada pripadam". I pripadao sam. Kad su stvari postale preopasne, pobjegao sam u Los Santos. Tamo sam upoznao ženu koja me promijenila. Moje iskustvo sa kriminalom sam iskoristio u dobre svrhe. Postao sam sitan, ali vrijedan doušnik za LSPD (Los Santos Police Department). Detektiv John Nolan koji me regrutirao kao doušnika mi je savjetovao da se pridružim policiji.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Karijerna priča:

Moj život nikad nije bio običan. Odrastao sam na ulicama Napulja, a kasnije Los Santosa, okružen kriminalom, bijedom i nasiljem. Kao mlad bandit, znao sam preživjeti, ali nisam znao što znači vjerovati. Sve se promijenilo onog dana kad sam upoznao Johna Nolana – detektiva LSPD-a. Nolan me prvotno regrutirao kao doušnika. Znao sam ulice, znao sam ljude, i znao sam šutjeti kad treba. Mjesecima sam mu dojavljivao lokacije skladišta, identitete vođa, planirane akcije bandi. Poštovao me jer sam znao ostati hladan. Jednog dana mi je rekao: “Roko, ti imaš potencijal. Umjesto da trošiš život kao doušnik, budi čovjek s značkom. Možda jednom stvarno nešto promijeniš.”
I poslušao sam. Uz pomoć LSPD-a i preporuke Nolana, upisao sam policijsku akademiju. Završio sam s dobrim rezultatima, čak i iznad očekivanja. Nositi značku prvi put bilo je poput drugog rođenja. U početku sam bio čist – patrolirao ulicama, hapsio sitne dilere, spašavao pijance i sprječavao tučnjave. Ali stari kontakti nikad nisu nestali. Ulica nije zaboravila Roka. I uskoro, Roko nije zaboravio ulicu. Počelo je diskretno – prešutjeti jedno ime, uzeti malu kuvertu. Pomoći “prijatelju” iz djetinjstva da izbjegne raciju. Lova je tekla, ugled rastao, ali savjest... sve tiša. Nolan je prvi posumnjao. Nije imao dokaza, ali poznavao je moj pogled kad lažem. Istražna jedinica je ubrzo složila slučaj. Nađen sam kriv za zloporabu položaja, primanje mita i povezanost s kriminalnim skupinama. Značka mi je oduzeta, a vrata LSPD-a zatvorena zauvijek. Ta odluka me shrvala, ali ipak sam odlučio ostati dio policije. Kupio sam vikendicu u Paleto bay-u, i odselio se tamo. Upisao sam akademiju za SAHP (San Andreas Highway Patrol). Moj znanje kriminala idalje je ostalo u meni, ali ovaj put nitko od nadređenih nije znao za to. Do sada sam šutio o tome i nastaviti ću šutjeti do zadnjeg dana.

Ishodi:

Roko ima mogućnost da pretražuje i veže sa bilo koje strane i pruža prvu pomoć licu sa pištoljem ili tejzerom,ali ne s puškom, vuče, sakuplja predmete sa poda, vozi automobil, otvara PDA sa pištoljem ili tejzerom, ali ne sa puškom.

Roko može da pljacka i sarađuje sa bandama ili kriminalnim familijama radi prikupljanja dokaza.

Roko zbog svoje prošlosti može biti veoma bahat sa kriminalcima i kolegama (osim u talačkim situacijama).

Roko možetražiti oružije, municiju, pancire, drogu i primiti novac do $100.000 kao mito.

Roko može posjedovati, prodavati i koristiti sva ilegalna i legalna oružja (heavy sniper, machine gun), koje se mogu nabaviti u gradu (ne u organizaciji).

Roko može onesvjestiti ili eliminiše kolegu, civila ili kriminalca, pronađe skrivenu kamericu (pomoću /try komande) ako ga netko otkrije u korumpciji.

Last edited:

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
Pazite na PD 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom