Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43878
Players nickname
Nasko Barona
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Jun 2, 2025
Time
23:59
Proofs
0000

Tomix

Player
Player
Dobro veče, poštovani Mujo/Abrahame/Aldine,

Obraćam vam se povodom bana koji sam dobio zbog prekršaja pravila G.P 1.7. Naime, igrač Nito Evil (ID 34485) mi je prebacio više od 20 miliona u vrednosti lažnog novca u toku jednog dana. Nažalost, tada nismo obratili pažnju na ograničenja definisana tim pravilom, jer iskreno nisam bio svestan da ta količina novca dostiže tako visoku vrednost u tom trenutku. Želim da naglasim da mi je ovo prvi prekršaj u više od dve i po godine aktivnog igranja na serveru. Tokom tog perioda nisam imao nijedan incident, ban niti bilo kakvo kršenje pravila. Uvek sam se trudio da igram pošteno i po pravilima, i zato me je ova situacija iskreno pogodila. Shvatam da su pravila tu s razlogom i da se moraju poštovati, ali vas ovim putem molim da uzmete u obzir moju dosadašnju istoriju, kao i činjenicu da se ovaj prekršaj dogodio iz neznanja, a ne sa namerom da se pravila zaobiđu ili zloupotrebe. Ukoliko postoji mogućnost ublažavanja kazne ili bar detaljnijeg razmatranja slučaja, bio bih vam iskreno zahvalan. Prihvatan u moneywipe u koliko bude potrebno

Hvala vam na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav, Nasko Barona

Status
Not open for further replies.
Top Bottom