Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

BonioPutti

Player
Player
1. Ime naše porodice: TMH
2. Leader porodice: Bonio Putti | 54742
3. Broj kuce porodice: 564
4. Discord leadera: despotra
5. Forum link od vlasnika: BonioPutti

Znaš kako kažu... svaka porodica počinje iz ljubavi. Naša je počela iz mržnje.

Ne mržnje među nama – nego prema sistemu koji nas je pljunuo čim smo progledali. Prema likovima koji se igraju pravde dok trpaju džepove. Prema ulici koja ti ne da da dišeš ako nisi spreman da zagrizeš.

Mi nismo rođeni u vilama. Nismo imali mentore, sponzore, tate u fotelji. Imali smo asfalt, hladne noći, i jedno drugo.

Vođa? Bonio Putti. Ime koje znaš samo ako trebaš da znaš. Lik koji nije tražio poštovanje – uzeo ga je. Njegova reč ne puca kao pištolj – nego kao odluka. I niko mu nije dao poziciju – zaradio ju je kroz bol, izdaje i vernost koju ne možeš kupiti.

Nismo počeli s planom. Počeli smo sa idejom — da nijedan od nas više nikad ne mora biti sam. Da ako ti neko stane na prst, ceo grad oseti posledice. Počeli smo da delimo – pare, metke, cigare, probleme. I onda se to širilo. Priključivali su se ljudi bez doma, bez šanse, bez podrške. Sad nas gledaju kao kriminalce, al’ svi zaborave kome nosimo lekove noću, koga hranimo kad nema šta da jede, kome čistimo dugove koje nikad nije tražio.

Mi nismo dobri momci. Al’ nismo ni zveri. Mi smo ono između – pravda bez značke, sila bez fasade.

Ciljevi porodice:

-ući u top 10
imati što više biznisa moguce,
-postati najjača familija u gradu i biti iznad svih drugih mafijasa ovog grada

RANKOVI:

1. New Family
2. Family Member
3. Loyal member
4. Private Rank 2
5. Commando's
6. Commander
7. High Commander
8. Co-Leader
9. TMH
10. Founder

PRAVILA PORODICE:

1.1 Nema vrijeđanja članova familije na bilo kakav način npr. rasa i pol
1.2 Obavezno odbrajanje od barem 5 sec prije respawna auta
1.3 zabranjena je krađa iz familije
1.4 zabranjeno je ubijanje i gaženje članova
1.5 zabranjeno je namestanje warnova familijama
1.6 zabranjen je bilo koji vid toksicnosti prema drugim familijama

Fam outfit:

Logo fema:

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje, Uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 1-7 dana u igri i na discordu
Na GRAND discordu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom