Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44267
Players nickname
Xantares Alhamdulillah
Administrators nickname
Toni Vercetti
Date
Jun 5, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1037352/#post-3625012

Chaponaze

Player
Player
Zdravo, danas sam dobio ban zbog pov req-a koji mi je otvoren, navodno zbog GR4.1. Prvo, ne znam zašto sam banovan – pov je istekao, a ja sam ipak dobio ban. Drugo, nisam imao nikakvu prednost, ništa mi nije davalo prednost u igri. Molim vas da se ovo ispita – šta mi je to tačno davalo prednost?

SmajserOg

Player
Player
Zdravo, danas sam dobio ban zbog pov req-a koji mi je otvoren, navodno zbog GR4.1. Prvo, ne znam zašto sam banovan – pov je istekao, a ja sam ipak dobio ban. Drugo, nisam imao nikakvu prednost, ništa mi nije davalo prednost u igri. Molim vas da se ovo ispita – šta mi je to tačno davalo prednost?
Pov je isteko kad je na razmatranju tjedan dan kolko znam duzan sam imat pov 48h tako da da

veljko310

Player
Player
Imas ilegalan rev plus cit sta tebi nije jasno
Vi englezi dolazite na rs servere i citujete i treba da te bana

Leo Lepadasy

Valorant immortal :)
Player
Imas ilegalan rev plus cit sta tebi nije jasno
Vi englezi dolazite na rs servere i citujete i treba da te bana
Ne, nije ilegalan rev ili čit, vidi se da je zbagan mu revolver ništa novo ili čudno, da je nekakav ilegalan rev onda se ne bi vidio ni kod drugog igrača + meni bi samo bilo teže da nemam rev u ruci a ne lakše jer je zbunjujuće nemati rev a vidi se da mu se AR normalno vidi dok se rev ne vidi šta pokazuje da mu je zbagano i moguće da bi restart igrice pomogao fixati to

veljko310

Player
Player
Ne, nije ilegalan rev ili čit, vidi se da je zbagan mu revolver ništa novo ili čudno, da je nekakav ilegalan rev onda se ne bi vidio ni kod drugog igrača + meni bi samo bilo teže da nemam rev u ruci a ne lakše jer je zbunjujuće nemati rev a vidi se da mu se AR normalno vidi dok se rev ne vidi šta pokazuje da mu je zbagano i moguće da bi restart igrice pomogao fixati to
Ćuti tu pola familje ti bili ćiteri i braniš neke engleze

Leo Lepadasy

Valorant immortal :)
Player
Ćuti tu pola familje ti bili ćiteri i braniš neke engleze
Branim lika što je dobio ban jer mu se ne vidi revolver i smatram da to nije njegova greška, ipak svatko zaslužuje igrati i uživati, a niti ga znam niti znam da je englez ili bilo šta, a ti mene ovdje osudjuješ za neke čitere samo zato što si ljubomoran na mene (nmp ni tko si) 😂

Chaponaze

Player
Player
Na snimku se vidi da nemam apsolutno nikakvu prednost. Revolver se samo kod mene ne vidi, ama i dalje ga koristim. Čak ni to što se pištolj ne vidi mi ne daje nikakvu prednost. Nema apsolutno ničega što bi mi davalo prednost, a ti si došao ovde da plačeš kako sam čiter. Baš jadno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom