Postovani Mujo i Abrahame, pisem vam ovo sa velikim sažaljenjem i tugom. Dobio sam ban za vredjanje projekta ili ti blacklisted, nakon moje blackliste sam se ponasao kao mali napaljeni debil i vredjao sve zivo, proslo je već godinu dana i stvarno sam se promenio prvenstveno kao čovek, upoznao sam mnogo ljudi na vasem projektu i puno drugara. Iskreno dam čovek koji kada cujem sta sam radio u proslosti stvarno se zapitam da li sam to stvarno bio ja. Abrahame, jedino sto mi u zivotu fali trenutno je druga sansa poverenja tebe i Muje, ako budem jos nesto lose uradio na vasem projektu, bilo kome upropastio rp vratite me na ban, garantujem Vam da sam se promenio i da nisam vise takav napaljeni kid. Ni jedan covek na planeti nije savršen, svi gresimo, ali je bitno ko kakav covek postane nakon te greske, svaki covek u zasluzuje drugu sansu i ja sam 100% siguran da nism takav isti covek kakav sam bio u proslosti.
Ovim putem želim da se izvinim svakom adminu, svakom čoveku kome sam kvario rp u proslosti i takav vise nisam i to vise raditi necu ako mi se ukaže druga prilika. Izvini te stvarno za to, tada toga nisam bio svestan i u ovoj "pauzi" od granda sam imao vremena da razmislim kakav covek u zivotu zelim biti, sada sam skroz drugi covek.
Prihvatam svaki money wipe sto postoji, apsolutno sve.
Ako prekrsim jedno jedino pravilo pa makar bio oftopp u clubchatu vratite me na ban.
Hvala Vam na čitanju moje žalbe i sve najbolje u budućnosti!
Ja se najiskrenije nadam pozitivnom odgovoru.
Proslo je godinu dana od moje blackliste i obecavam sa sam se promenio i da nisam onaj stari.
Vladan Vukov | 14273
Ovim putem želim da se izvinim svakom adminu, svakom čoveku kome sam kvario rp u proslosti i takav vise nisam i to vise raditi necu ako mi se ukaže druga prilika. Izvini te stvarno za to, tada toga nisam bio svestan i u ovoj "pauzi" od granda sam imao vremena da razmislim kakav covek u zivotu zelim biti, sada sam skroz drugi covek.
Prihvatam svaki money wipe sto postoji, apsolutno sve.
Ako prekrsim jedno jedino pravilo pa makar bio oftopp u clubchatu vratite me na ban.
Hvala Vam na čitanju moje žalbe i sve najbolje u budućnosti!
Ja se najiskrenije nadam pozitivnom odgovoru.
Proslo je godinu dana od moje blackliste i obecavam sa sam se promenio i da nisam onaj stari.
Vladan Vukov | 14273