Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53719
Players nickname
Djole Notorious
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 5, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/UpdgB4n

Djole Notorious

Player
Player
Draga Administracijo, javljam vam se zbog trenutne situacije,situacija je ta da sam na nalogu djole notorious i jos jednom dobio ban za G.P 1.4 kao perma twink jer nisam znao sa su mi to twink i treci nalog,par dana sam trazio i evo nasao sam svoj main pravi on je banovan za G.P 1.1 ali bih voleo da dobijem unban, kao sto sam ranije naveo u proslim zalbama nisam igrac koji mnogo krsi pravila i mnogo se trudim oko ovog projekta , tacan id naloga ne znam jer ne mogu da se setim, jedva sam se setio gmaila i sifre,a id sam stvarno zaboravio. sto se situacija tice oko menjanja kompjutera i svega ostalo ja sam to sve bio javljao administraciji voleo bih kad bi mogao dobiti unban.hvala unapred.posto sam zaboravio tacan id i ime napisacu idi ime banovanog twinka nadam se da mogu tako.

Djole Notorious

Player
Player
samo da se nadovezem na sve ovo nisam igrac koji je imao nijednu kaznu duzu od 1 dan cak ni kaznu koja traje jedan dan uzoran sam igrac i mnogo ljudi na ovom projektu me voli,nadam se da cu dobiti unban jer mi se ovo prvi put desilo i ovakve greske se nece ponavljati

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom