Informacije:
1. Vaše ime IRL: nemanja
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu: 9-12 sati
5. Vaš Discord: briki04_77956
6. Vaše ingame ime: belii macak
7. Vaš ID: 61558
Dodatne informacije:
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1: zelim postati lider los santos vagos zato sto imam veliko iskustvo u kriminalnim organizacijama zelim postati lider i napraviti los sntos vagos naj znacjnijom i najjacom organizacijom u istoriji da geto nikad nije prazan da nas bude u velikoj kolicini u organizaciji.
2. Napraviti los santos vagose da bude najveca i najbrojnija kriminalna organizacija u poveti ovog grada
3. da svi budu aktivni uvek i svi da budu snalazljivi i da bude sve pod kontrolom.
4.da npomenem imam veliku ekipu koja bi bila tu i koji bi stalno bili aktvini tako da mislim da je to dobar pocetak
Rankovi:
1.Susspend
2.Minion
3.Ghetto
4.Ghetto Boy
5.Graffiti Team
6.Graffiti Team Leader
7.Gheto Cleaner
8.Makro
9.Hitmen
10. Turf
11. Turf leader
12. Co Lider
13.Lider
1. Vaše ime IRL: nemanja
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu: 9-12 sati
5. Vaš Discord: briki04_77956
6. Vaše ingame ime: belii macak
7. Vaš ID: 61558
Dodatne informacije:
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1: zelim postati lider los santos vagos zato sto imam veliko iskustvo u kriminalnim organizacijama zelim postati lider i napraviti los sntos vagos naj znacjnijom i najjacom organizacijom u istoriji da geto nikad nije prazan da nas bude u velikoj kolicini u organizaciji.
2. Napraviti los santos vagose da bude najveca i najbrojnija kriminalna organizacija u poveti ovog grada
3. da svi budu aktivni uvek i svi da budu snalazljivi i da bude sve pod kontrolom.
4.da npomenem imam veliku ekipu koja bi bila tu i koji bi stalno bili aktvini tako da mislim da je to dobar pocetak
Rankovi:
1.Susspend
2.Minion
3.Ghetto
4.Ghetto Boy
5.Graffiti Team
6.Graffiti Team Leader
7.Gheto Cleaner
8.Makro
9.Hitmen
10. Turf
11. Turf leader