Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

faco yeager

Player
Player
Informacije
  1. Vaše ime IRL: Fran
  2. Vaše godine: 17,
  3. Vremenska zona: GMT +1,
  4. Prosjek online po danu: 4-6h,
  5. Vaš Discord: facoauclair
  6. Vaše ingame ime: Faco Auclair,
  7. Vaš ID: 1965,
Dodatne informacije
  1. Lider za: Vagos

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje),
Vec dugo vreme igram na projektu tacnije od pocetka dobro sam upoznat sa pravilima servera. Bio sam u svim crime organizacijama i tamo sam pronasao sebe i iskusan sam u crime pa bi se zeleo oprobati na poziciji lidera. Uskladio bih turf i akcije kao sto su talacke pljacke itd. kako bi organizacija bila sto bolja i postigla sto vise uspeha. Imam ljude koji su takodje jako iskusni i upoznati sa pravilima i serverom i formirao bi Turf Team i Grafiti Team i svaki team bi imao svog lidera kog ce slusati. Posto na serveru ima dosta novih igraca svima bi pruzio sansu al bi ih ja ili neko od mojih ljudi od poverenja prvo naucili pravila i kako da se ponasaju u RP situacijama a i van njih. Tako ćemo imati poštovanje i ozbiljnost u organizaciji. Takodje vredjanje ce biti strogo zabranjeno u organizaciji a kazna ce vrlo stroga.
  1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:,
Kao lider organizacije bih aktivirao sve clanove i potrudio bi se da RP dovedem na novi nivo. Aktivirao bih sve clanove da rade akcije i radio bi akcije sa drugim organizacijama i nakon toga ako se sve bude dobro zavrsilo podelio bi bonuse ako su svi radili sta im se kaze Cilj mi nebi bio samo na turfovima vec da nas i ljudi zapamte po dobroj aktivnosti i jednoj dobroj organizaciji. Takodje bi aktivirao napade na state object zato sto mislim da ljudi to ne shvataju za obavezu al bi ja to aktivirao. Rankovi
  1. Suspend,
  2. Bandit,
  3. Ghetto boy,
  4. Dealer,
  5. Ghetto cleaner,
  6. Grafiti team,
  7. Gangster,
  8. Grafiti team leader,
  9. Turfer,
  10. OG,
  11. Mini Chief,
  12. El Capo,