Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kala Snjikov

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): inace sam in game od 11:00 do 01:00 izmedju neke pauze od prilike po pola sata zavisnosti
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8-12 sati
6. Vaš Discord: kalaasnjikov
7. Vaše ingame ime: Kala Snjikov
8. Vaš ID: 50862
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?

Anministrator na Grand RolePlay-u zelim da postanem iz vise razloga ali najveci razlog je to sto vec duzi vremenski perion igram na ovom RolePlay serveru i stvarno mi je urezao jedno ne zaboranvno iskustvo i nakon duzeg vremena zelio bih se prikljuciti ovome projektu i pomoci da ovaj nas grad bude jos bolje mjesto!

2. Koje su vaše prednosti?
Moje su prednosti sto se snalazim u datim situacijama, monogo sam aktivan i imam veliku zelju za radom. Plus na to sve imao sam i ranijeg iskustva sa rijesavanjem RolePlay situacija gdje nazalost neko krsi pravila servera i rijesavam ih na sto bolji nacin kako jos vise nebih narusio RolePlay tih igraca i naravno kako bih sankcionisao tog koji je narusio RolePlay odnosno prekrsio pravilo.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja najveca slabost je mozda to sto zelim da pomognem ljudima i to nekad moze da bude lose i da ljudi to iskoriste u svoju korist, a da ja to uopste ne primjetim. Ali sam shvatio da se ne moze se svakome udovoljiti i da onaj ko je kriv i treba da bude sankcionisan.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, Naravno!

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Trenutno nemam biznis ali i da ga imam prodao bih ga.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, Trenutno ne postoji nijedan IRL razlog koji bi me sprecavao da budem aktivan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom