sve u pov-u
Necaa Verstappen Player Player Joined Dec 12, 2023 Messages 44 Jun 7, 2025 #2 brat na kraju kaze ides majke mi blokira ulaz itd... nije ooc uvreda jer nigde ja precizirao nisam sta psujem hvala!
brat na kraju kaze ides majke mi blokira ulaz itd... nije ooc uvreda jer nigde ja precizirao nisam sta psujem hvala!
Necaa Verstappen Player Player Joined Dec 12, 2023 Messages 44 Jun 7, 2025 #3 molim administraciju da pogleda ceo pov jer ima dela gde on zagradjuje ulaz od 24/7 da ne mogu da izadjem i na kraju se cuje kako vice ides majke mi !
molim administraciju da pogleda ceo pov jer ima dela gde on zagradjuje ulaz od 24/7 da ne mogu da izadjem i na kraju se cuje kako vice ides majke mi !
Nikola Verstappen Server Administrator Server Administrator Joined Aug 20, 2021 Messages 478 Jun 7, 2025 #4 Pregled zalbe u toku...
Nikola Verstappen Server Administrator Server Administrator Joined Aug 20, 2021 Messages 478 Jun 8, 2025 #5 Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu. ID: 51090 ce biti kaznjen za Pravilo Neadekvatno Ponasanje ( Rekli ste citiram " Jebo ti seljak onu sto ti kuha " sto krsi navedeno pravilo )
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu. ID: 51090 ce biti kaznjen za Pravilo Neadekvatno Ponasanje ( Rekli ste citiram " Jebo ti seljak onu sto ti kuha " sto krsi navedeno pravilo )