Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57286
Players nickname
Pavle Creed
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jun 7, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1046415/

Pavle Creed

Player
Player
Poštovani Mujo i Abrahame i Aldine,ovako dobio sam ban za Generalno Pravilo 4.1,ovako u pitanju je to što sam imao na health baru broj koliko healtha imam i koliko broj pancira,do sada nisam imao problema sa tim reduksom i to niti sam ja toliko išao na evente.Iskreno nisam znao da to nije dozvoljeno,i nikada nisam koristio nedozvoljene softvere itd,i nesto što bi mi dalo prednost,imam dosta ulozenog vremena u ovaj projekat i nikad nisam krsio pravila servera.Ovo mi je prvi ban,i u buduce necu uopšte koristiti nista što nije dozvoljeno.Nadam se pozitivnom odgovoru.Hvala na citanju moje žalbe.

Pavle Creed

Player
Player
Poštovani Mujo i Abrahame i Aldine,ovako dobio sam ban za Generalno Pravilo 4.1,ovako u pitanju je to što sam imao na health baru broj koliko healtha imam i koliko broj pancira,do sada nisam imao problema sa tim reduksom i to niti sam ja toliko išao na evente.Iskreno nisam znao da to nije dozvoljeno,i nikada nisam koristio nedozvoljene softvere itd,i nesto što bi mi dalo prednost,imam dosta ulozenog vremena u ovaj projekat i nikad nisam krsio pravila servera.Ovo mi je prvi ban,i u buduce necu uopšte koristiti nista što nije dozvoljeno.Nadam se pozitivnom odgovoru.Hvala na citanju moje žalbe.
I da dodam kod proslog Pc Check admina je bilo dozvoljeno da ima koliko helta i koliko pancira je ostalo kao broj,i do sada svaki pov koji sam kačio je prolazio i nisam imao problema.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom