Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75820
Players nickname
Raien Shiro
Administrators nickname
Toni VeTrceti
Date
Jun 8, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/nj2Giw2jld0?si=TuxPNVtwlKPcfv_b

MattNomiss

Player
Player
e ovako administracijo ja sam usao sad ig i vidim da sam u demorganu za vdm neznam kako i sto dal je admin pogresio video sam okacio je igrac pod imenom broken neku porodicu odgledao sam pazljivo pov no nisam vido kako ja gazim nekoga i nezelim zbog gresku admina da nemogu uzet organizaciju jos mesec dana zamolio bi da mi se jail skloni isto kako i moja ingame kazna jer dostavicu pov i zalbu da vidite da nisam nigde nikoga udario autom i zelim da se najstrozije kazni admin jer vakvu gresku da uradi da me kazni a pritom me na povu nema je vlika greska

MattNomiss

Player
Player
e ovako administracijo ja sam usao sad ig i vidim da sam u demorganu za vdm neznam kako i sto dal je admin pogresio video sam okacio je igrac pod imenom broken neku porodicu odgledao sam pazljivo pov no nisam vido kako ja gazim nekoga i nezelim zbog gresku admina da nemogu uzet organizaciju jos mesec dana zamolio bi da mi se jail skloni isto kako i moja ingame kazna jer dostavicu pov i zalbu da vidite da nisam nigde nikoga udario autom i zelim da se najstrozije kazni admin jer vakvu gresku da uradi da me kazni a pritom me na povu nema je vlika greska
sad vidim o cemu se radi na drugom povu ali jednom sam ga zgazio to je bilo greska i ja mislim da sam mu se izvinio zgazio sam ga bio duze jer je auto ipak issi nije moglo da ide jer je uzbrdo pa razumete al lik sam kaze da nije hteo mene da kaci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom