Dobar dan administracijo, ponovo dobijam kaznu za istu rp situacju kao juce. No sve je to okej, medjutim, na ovoj zalbi Approved - Failrp | 1249 se cuje i vidi trenutak kad ja doticnom vukasinu sicilianu odbijam da dam legitimaciju. Gospodin iz USSS mi sugerise da moram da mu dam ako mi trazi, naravno doticni gospodin vukasin siciliano je taj deo isekao i nije objavio trenutak kada se vracam i kada mu dajem legitimaciju. Uprkos tome sto sugerisem adminu vuku angleu da mu zatrazi duzi pov gde se vidi kako mu dajem legitimaciju, on me kaznjava za G.P. 6.4 i ako to pravilo nisam prekrsio. (Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a.) Nisam igrao losu stranu state-a jer sam svestan da nemam korumpiranu biografiju i nisam malouman da ne znam da ne mogu da radim korupciju bez nje. Imao sam licnu biografiju i te neke stvari poput vezivanja sa revolverom u ruci jesam radio iz razloga sto nisam znao da dok sam state licna biografija ne vazi i ako imam percove da mogu da vezujem, dizem, pricam na radiju sa revolverom/tejzerom u ruci. Vukasin Siciliano me je okacio 3 puta za istu rp situaciju a ja koliko znam ne moze me okaciti 3 puta za istu situaciju. Cak sta vise okacio me je za failrp a dobio sam kaznu G.P. 6.4. Naravno mozete proveriti u logovima (ako imate opciju uopste) da li i kada sam mu dao legitimaciju. Nakon sto mi je jucerasnja kazna za PG skinuta iz razloga sto ne moze da me kaci vise puta iz iste rp situacije mi je kazna bila skinuta, ali administrator Vuk Angel me ponovo kaznjava i izgleda ne uci na greskama. Hvala unapred i nadam se da me razumete!