Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična biografija | Kala Snjikov | 50862

Rejected
Status
Not open for further replies.

Kala Snjikov

Server Administrator
Server Administrator
Ime: Kala Snjikov
Pol: Muski
Starost: 32
Rasa: Bjelac
Nacionalnost: Dagistanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Biba Kristal
Majka: Milica Kristal
Pol: Muski
Težina: 80 kg
Visina: 180 cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crvena
Tetovaže: Na levoj i Desnoj ruci (Plamen vatre i zmaj)

Prednosti:
Veoma sam snalazljiv, znam se sukobiti i idem uvijek se suocavati sa problemima i zelim da ih rijesim u sto kracem vremenu i to sto bolje i sto profesionalnije. Naravno ne moze se sve rijesiti zato sam i ja dosta strpliv. Fiziki sam dosta aktivan, dosta trcim i volim da dizem tegove. Takodje sam veoma dobar vozac automobila kao i helikoptera.

Slabost:
Moja slabost je sto zelim uvijek svakome da pomognem a to je ne moguce i u situaciji ne moze se udovoljiti svakoj strani znato to ljudi nekada iskoristavaju to sto volim da pomazem i sto sam slabog karaktera odnosno da sam lakoveran, ali uvijek nadjem rijesenje i za to. Volio bih jos spomenuti moja slabost je i da ne znam da volim motor kako treba i uvijek ali u vijek se nesto lose dogodi kada ga vozim zato sam i odlucio da ga u buduce i ne vozim

Životna priča:
Zovem se Kala Snjikov, imam 32 godine, rođen sam u Dagistanu, gdje su se moji roditelji – Biba Kristal i Milica Kristal – doselili iz Srbije pre mog rođenja. Odrastao sam u zemlji čelika i discipline, među ljudima koji ne poznaju slabost. Moj otac, bivši vojnik, bio je strog i pravedan. Majka – tihi heroj porodice, držala nas na okupu uprkos teškim vremenima.

Detinjstvo u Dagistanu bilo je škola preživljavanja. Naučio sam da poštujem, da se borim, i da nikad ne pokažem strah. Ali san o većem životu me je gonio. Sa 21 godinom sam se oprostio od porodične kuće i preselio u Los Santos – grad u kome sam verovao da mogu postati neko.

U početku je bilo teško. Radio sam u SHAPU, kao radnik u skladištu i povremeno u obezbeđenju. Posao je bio legalan, ali monoton. Nije bilo adrenalina, nije bilo izazova. Život me je ponovo gurnuo ka ulici – ka kriminalu.

Ubrzo sam osnovao svoju prvu familiju – INVICTUS. Bio je to početak mog uspona u podzemlju. Od sitnih dilova i reketiranja, prešao sam na organizovani kriminal. Nakon toga formirao sam OURMONY, mafiju fokusiranu na crno tržište i kontrolu nad ekonomijom podzemlja. Na vrhuncu moći osnovao sam MEGATTRON, elitnu jedinicu zaduženu za najopasnije poslove – atentate, velike pljačke, borbe s drugim familijama.

Bio sam strah i poštovanje u jednom. Znao sam sve trikove, sve korupcionaške puteve, sve slabosti sistema. Ali kako je slava rasla, rasla je i tama u meni. Gubio sam saborce, prijatelje, poverenje. Počela su pitanja – da li ću završiti mrtav ili iza rešetaka?

Sudbina mi je dala treću opciju.

Kontaktirao me je visoki službenik LSPD-a, nudeći mi priliku za iskupljenje. Znali su ko sam. Znali su šta znam. I hteli su to znanje na svojoj strani. Ušao sam u LSPD kao obični kadet, bez privilegija, bez poštovanja. Samo sa prošlošću koju nisam mogao sakriti. Ali vremenom sam dokazao da sam sposoban, odlučan i lojalan novom putu.

Danas sam jedan od najcenjenijih službenika LSPD-a, specijalizovan za borbu protiv organizovanog kriminala. Lovim one koje sam nekada štitio. Znam kako razmišljaju jer sam to bio ja.

Ja sam Kala Snjikov. Rođen u Dagistanu. Krv Srbin. Bivši lider INVICTUS-a, OURMONY-ja i MEGATTRON-a. A danas – simbol promjene i pravde u uniformi LSPD-a.

Ishodi:
1. Kala moze da ide da se puca 2v1 zbog vestine koju je naucio iz zemlje porijekla.
2. Kala moze da vezuje,vuce,pretrazuje,stavlja u auto,dize stvari sa poda uzima gotovinu dize ljude sa prvom pomoci i da koristi PDA dok mu je revolver u ruci.
3. Kala moze da vozi svaki auto do 60km/h off-road zbog odlične veštine vožnje.
4. Kala moze da lomi kamericu pomocu komandi me,do,try komandi.
5. Kala moze pretrazivati/vezati lice sa bilo koje strane.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.
Biografija ne moze da sadrzi perkove za org.
Pokusaj za 7 dana.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom