Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Banevade+ forum rule 9 32317, 58092,58161, 62355, 68355 ,58143,55503,75800

Status
Not open for further replies.
Your ID
2009
Players nickname
Scandinavia
Suspect ID
32317, 58092,58161+
Date of violation
Jun 8, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=svuGA4Wq4lU

SCANDINAVIA

Player
Player
Pa da pocnemo.
Ovako ovaj igrac je banovan na mnogo naloga i jos igra on i njegov brat kako govori ! evo dokaza prilozenih i ima dosta forum naloga sa kojih ulazi
Ogii Matronymic prvi
Ogi Telenor drugi
Ogi Woodley treci
Mitvi Killa cetvrti
Rejected - Leader of FIB I Mitvi Kiilla peti nemoze se uci na profil =/
Ogi Yasuro sesti acc forum
igraju jos a banovani su.. Vidimo se do sledeceg leta ZZ
Zelim da se strogo kazni i to sto se celo vreme krije.. i ti gore nalozi su banovani i neki nisu ni banovani a igra zelim da se vidi svaki id i sa koje ip je usao..
go re su navedeni idevi sa kojih je ulazio u grand rp server ima jos samo da se nadje

Last edited:

Mitvi Killa

Player
Player
Meni je bio hakovan account i vracen :) evo me sad sedim u GOV Kancelariji. Nebih znao sta moj ID trazi gore kod ostalih

Ogi Telenor

From Serbia
Player
ljubomorne duse mogu da ga puse, a pogotovo ti krezavi sa laznog foruma i kolko ja znam ti rece da se ti ne bojis tvog id-a kao svi ostali 😂

Leanin

Player
Player
Pa da pocnemo.
Ovako ovaj igrac je banovan na mnogo naloga i jos igra on i njegov brat kako govori ! evo dokaza prilozenih i ima dosta forum naloga sa kojih ulazi
Ogii Matronymic prvi
Ogi Telenor drugi
Ogi Woodley treci
Mitvi Killa cetvrti
Rejected - Leader of FIB I Mitvi Kiilla peti nemoze se uci na profil =/
igraju jos a banovani su.. Vidimo se do sledeceg leta ZZ
Zelim da se strogo kazni i to sto se celo vreme krije.. i ti gore nalozi su banovani i neki nisu ni banovani a igra zelim da se vidi svaki id i sa koje ip je usao..
aj baci se

Status
Not open for further replies.
Top Bottom