Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13362
Players nickname
Pikac Marsall
Suspect ID
1013 18760 14211
Date of violation
May 16, 2022
Time of violation
3:00
Proofs
https://youtu.be/pOEPDC42GeQ

Marsal

Player
Player
Bili su se sakrili iza nase porodicne kuce i cekali nas da dodjemo da bi nas ubili. Pritom nema ulaz iza kuce samo od napred moze da se udje..

Makii

Gang bang
Player
Bili su se sakrili iza nase porodicne kuce i cekali nas da dodjemo da bi nas ubili. Pritom nema ulaz iza kuce samo od napred moze da se udje..
proslo je 48h,sta nije jasno

Galaxy4Life

Player
Player
Ja nisam u green company cak se vidi na pov kako i vi nas pucate tacnije ja sam id 1013 ali nisam u njihovu familiju

Dzoni.Gold

Player
Player
aj sto su vas ubili nego ova kupi metkvove puskom u ruci

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
  • Dostavite mi POV od pocetka do kraja situacije.
Imate rok od 6h

Dzoni.Gold

Player
Player
Sa jednom rukom drzis rev a sa drugom rukom kupis od dole.
I kao prvo vasi su krenuli na nas da pucaju iza kuce.
druze pogle pov14211 id kupi metkove sa puskom u ruci konju vodeni a kao drugo ja nisam iz njihove fm nego iz GREEN COMPANYY ON TOP KIDALICA SALIM SE BRE KLOSARI JEDNI GRENN

Marsal

Player
Player
Ne razumem sta vam treba vise od ovog? Ne mogu ja da snimam na tri mesta sta se desava

Makii

Gang bang
Player
druze pogle pov14211 id kupi metkove sa puskom u ruci konju vodeni a kao drugo ja nisam iz njihove fm nego iz GREEN COMPANYY ON TOP KIDALICA SALIM SE BRE KLOSARI JEDNI GRENN
Sa jednom rukom drzi rev a sa drugom kupi stvari.A kao prvo u toj situaciji nije nas 3 iz fama nego nas je 2 jer id 1013 nije u green company

Status
Not open for further replies.
Top Bottom