Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ilija Excalibur

likes my sword, then come take Excalibur.
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ilija
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 14:00 do 20:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-7 sati
6. Vaš Discord: ilija.excalibur
7. Vaše ingame ime: Ilija Excalibur
8. Vaš ID: 40471
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Zeleo bih biti kurator state-a

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?

Već duže vrijeme aktivno igram na RolePlay serverima i kroz to iskustvo sam shvatio koliko je kvalitetna administracija ključna za uspjeh i dugovječnost zajednice. Želim postati admin jer vjerujem da mogu doprinijeti održavanju pozitivne atmosfere, pravednog igranja i zdravog razvoja zajednice.

Imam veliku strast prema RolePlay-u i uvijek nastojim igrati u skladu s pravilima, poštujući ostale igrače i scenarije koje gradimo zajedno. Smatram da dobra komunikacija, strpljenje i sposobnost donošenja objektivnih odluka čine dobrog admina, a upravo su to osobine koje svakodnevno razvijam. Također, volim pomagati novim igračima, jer znam koliko je početak na RP serveru ponekad zbunjujuć, i želim da se svi osjećaju dobrodošlo i motivirano za igru.

Osim same kontrole i održavanja reda, želim biti aktivno uključen u kreiranje novih ideja, evenata i sadržaja koji će dodatno obogatiti iskustvo svih članova servera. Bit ću dostupan za prijave, spreman reagirati na probleme i spreman saslušati obje strane u svakoj situaciji, kako bi se odluke donosile pravedno i transparentno.

Ukratko, želim postati admin jer mi je stalo do zajednice, želim pomoći u njenom razvoju i osigurati da svaki igrač ima priliku uživati u kvalitetnom i fer RolePlay iskustvu.

2. Koje su vaše prednosti?

- Ozbiljnost i Odgovornost na posledice : Uvek pristupam zadacima i proverim sve pre nego sto donesem profesionalnu odluku.
- Poznavanje RP pravila i RP sistema: Dugo igram na ovom serveru, i za ovo vreme sam naucio sva pravila odlicno.
- Smirenost: Uvek ostanem smiren, cak i u teskim situacija, kontrolisem se i donosim odluku bez besa i tenzije !
- Komunikacija: Lako komuniciram sa svima i odslusam obe strane pre donosenja odluke
- Aktivnost: Sada ide letnji raspust, sto je odlicno vreme da igram grand vise i da budem aktivniji nego inace
- Lojalnost: Kada udjem negde, nikada sam ne izlazim, ostanem sve do samog kraja !

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Slabost je to da sam tip osobe koja zeli da sve bude perfektno, cak i kad to nije moguce

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?

Naravno !

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)

Nemam biznis, ali i da ga imam naravno da bi ga prodao !

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?

- Trenutno nemam nikakvih problema !

HVALA NA PAZNJI ADMINISTRACIJO !

ILIJA EXCALIBUR | 40471

Status
Not open for further replies.
Top Bottom