Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Darkin

Player
Player
1. Vaše ime u RL Mateja
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT + 2
4. Prosječna aktivnost na dan 4h
5. Vaš Diskord leo32202_
6. Vaše Ingame ime Leo Darkiin
7. Vaš ID 7878
1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Smatram da imam iskustvo i da posedujem znanje za ovu organizaciju,imam tim ljudi koji bi mi pomogli u vodjenju ove organizacije.

1)Želim da postanem lider LifeInvader-a jer verujem da mogu svojim znanjem i RP iskustvom pokazati kako treba da izgleda kvalitetno vođenje jedne legalne organizacije. Moj cilj je da kroz svoj primer i pristup motivišem članove da razvijaju svoj RP i poštuju pravila servera.

2) Znam da lider treba da bude odgovoran i da zna kako da vodi svoj tim. Ja bih se trudio da sve bude po pravilima, ali i da svima bude zanimljivo i zabavno u organizaciji. Pomagao bih članovima kad im nešto treba, ali ne bih tolerisao ozbiljne greške. Ako neko pravi probleme više puta, dobio bi warnove i bio bi izbačen ako treba. Hoću da napravim tim gde se lepo radi i svi se poštuju..

3)Mislim da sam dovoljno iskusan i da znam kako se vodi legalna organizacija kao što je LifeInvader. Pravila dobro poznajem i RP mi ide jako dobro, pa bih voleo da sve to iskoristim kao lider. Trudio bih se da svi članovi organizacije rade svoj posao kako treba, da ne krše pravila, i uvek bih im bio tu da im pomognem i objasnim ako nešto ne znaju. Imam tim ljudi koji bi mi pomogli u vodjenju LI.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Smatram da je za poboljšanje RolePlay-a u LifeInvader organizaciji ključno uvesti jasnu strukturu rada i svakodnevne zadatke koji će članovima davati osećaj cilja i angažovanosti. Takođe, važno je raditi na edukaciji novih članova kroz IC treninge i radionice, kako bi svi razumeli kako se pravi kvalitetan medijski RP. Uveo bih redovno ocenjivanje RP učinka članova, ali na pozitivan način – kroz nagrade i pohvale, što motiviše tim i stvara zdravu konkurenciju. Fokus bi bio na kreativnosti, profesionalizmu i predstavljanju organizacije kao ozbiljne i prestižne u očima celog servera.
Aplikacije bi bile otvorene skoro pa polo mandata,ubacivao bih ljude koji znaju pravila i min 10god u gradu.

Davao bih bonuse za aktivne ljude.

Od svakog člana bih tražio da bude aktivan bar 2 sata dnevno. To je minimum da organizacija može normalno da funkcioniše i da se vidi ko se trudi.

Svake nedelje bismo imali sastanak gde bismo pričali o radu, gledali ko je koliko aktivan i ko kako radi, davali zadatke i pravili plan za sledeću nedelju.

Ako zaposleni uradi nešto po pravilima, ja bih ga uvek branio. Ako napravi grešku, prvo bih mu objasnio gde je pogrešio. Ako se greška ponovi, sledi warn.

Rank-up-ovi bi se dobijali veoma brzo ali pod tim da si aktivan i ne krsis pravila.

U slucaju da neko nesto pogresi skrenula bi se paznja i to bi se ispravilo,a ako se to ponovi dobio bi opomenu ili kick.

Ja kao Lider bi postovao pravila vise nego ikad i slusao bi Curatora.

Vellorian Belluci

Player
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za Lifeinvader koji će se dešavat u Utorak 17/6/2025 u 19:00h.

Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom