Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Molba za izuzetak i povratak na server (vezano za GP 1.1 i nalog koji se vodi kao "twink")

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34835
Players nickname
Vito Varjacic
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Jan 3, 2023
Time
00:00
Proofs
xxx

Vito Obama

Player
Player
Poštovana administracijo Grand RP-a,

obraćam vam se nakon više odbijenih žalbi, ali ovaj put s iskrenom i trezvenom molbom, uz nadu da ćete moj slučaj razmotriti iz perspektive celokupne situacije.

Moj glavni nalog mi je hakiran pre više od dve godine, i nažalost nikada nisam uspeo da ga povratim. U tom trenutku, bez zle namere, napravio sam novi nalog — koji se sada vodi kao “twink”. Taj nalog je zapravo jedini koji sam imao nakon što sam izgubio main, i služi mi kao jedina veza sa projektom koji mnogo volim.

Na tom nalogu sam, priznajem, u jednom trenutku prekršio GP 1.1 jer sam igrao s druge IP adrese kod prijatelja — greška koju priznajem i za koju se iskreno kajem. Nisam imao nameru da varam ili zloupotrebljavam sistem — već sam, u nedostatku opcija, želeo da nastavim igrati normalno.

Znam da su pravila jasna kad je u pitanju korišćenje twinkova, ali vas iskreno molim da uvažite sledeće:

• Nisam pokušavao zaobići pravila radi štete serveru
  • Moj main je bio izgubljen zauvek, i ovo mi je bio jedini način da ostanem deo zajednice
  • Od tada je prošlo dosta vremena (preko dve godine), i nisam pokušavao vraćati se na server ilegalno
  • Spreman sam da prihvatim bilo kakve uslove (nadzor, probni period itd.)

Ne tražim izgovore, već jednu ljudsku, poslednju šansu da ponovo postanem deo RP zajednice koju jako cenim. Ako treba, mogu dodatno potvrditi da nemam pristup mainu, i da ovaj nalog nije zloupotrebljavan.

Hvala vam na vremenu, strpljenju i razumevanju. Nadam se da ćete moju molbu razmotriti izvan šablona “twink = odbijanje” i dati mi priliku da pokažem da mogu igrati pošteno i korektno.

S poštovanjem,
Vito

Status
Not open for further replies.
Top Bottom