Ime: Dusan Moncler
Pol: Muško
Starost: 20 godina
Rasa: Belac
Nacionalnost: srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac:
Majka:
Težina: 87kg
Visina: 189cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na vratu
Prednosti:samopouzdanje, pouzdan i lojalan onima koji zaslužuju.
Slabost: Lako planem, Previše verujem pogrešnim ljudima.
Životna priča: 200+ reči:
Zovem se Dusan Moncler. Rođen sam na južnoj strani Los Santosa, gde ti niko ništa ne poklanja ni poštovanje, ni šansu, ni drugi pokušaj. Otac duh. Majka konobarica koja je radila tri smene da bi platila kiriju i školsku užinu koju sam najčešće menjao za metak ili upaljač. Ulica me vaspitala. Ne zato što sam hteo, već zato što je škola bila luksuz, a preživljavanje jedina diploma koju si mogao da stekneš.
Sa 16 sam vozio kola brže nego što sam znao da čitam. Sa 18 prvi put uhapšen. Nije me slomilo. Samo me nateralo da igram pametnije. Počeo sam sa sitnim krađama, onda reketiranje, pa oružje. Do 20. godine, već sam imao reputaciju. Nezvanični "ministar problema". Ako nešto treba da nestane ja sam taj. Ako neko ne plaća ja dođem da objasnim.
Ali nisam samo nasilnik. Znam kako da se igram s glavama. Znam kad da ćutim, kad da se smejem, i kad da povučem oroz. Los Santos je šah tabla, a većina igraju kao da je domino.
Ne verujem nikome. Imam svoj krug. Mali, ali lojalan. Novac me ne definiše samo mi omogućava da igram igru po svojim pravilima.
Ovo nije život koji sam izabrao. Ali ako već igram igram da pobedim.
𝗜𝘀𝗵𝗼𝗱𝗶:
𝟭. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗱𝗮 𝗽𝗿𝘂𝘇𝗮 𝗽𝗿𝘃𝘂 𝗽𝗼𝗺𝗼𝗰, 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗮 𝗻𝗮 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗼, 𝗽𝗹𝗷𝗮𝗰𝗸𝗮 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗴𝗮, 𝗽𝗿𝗲𝘁𝗿𝗲𝘀𝗲 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗴𝗮 𝘀𝗮 𝗯𝗶𝗹𝗼 𝗸𝗼𝗷𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗻𝗲, 𝘃𝗲𝘇𝗲, 𝘃𝘂𝗰𝗲 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗴𝗮 𝘀𝗮 𝗿𝗲𝘃𝗼𝗹𝘃𝗲𝗿𝗼𝗺 𝗶𝗹𝗶 𝘁𝗲𝗷𝘇𝗲𝗿𝗼𝗺 𝘂 𝗿𝘂𝗰𝗶
𝟮. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗱𝗮 𝘃𝗼𝘇𝗶 𝗼𝗳𝗳-𝗿𝗼𝗮𝗱 𝗱𝗼 𝟳𝟱𝗸𝗺/h
𝟯. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗽𝗼𝗱𝗶𝗰𝗶 𝗼𝗿𝘂𝘇𝗷𝗲 𝘀𝗮 𝗽𝗼𝗱𝗮 𝘀𝗮 𝗿𝗲𝘃𝗼𝗹𝘃𝗲𝗿𝗼𝗺 𝘂 𝗿𝘂𝗰𝗶.
𝟰. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗶𝗰i 1𝘃𝘀𝟮
𝟱. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗸𝗼𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶 𝗵𝗲𝗮𝘃𝘆 𝗼𝗿𝘂𝘇𝗶𝗷𝗲 (𝘀𝗻𝗶𝗽𝗲𝗿, 𝘀𝗵𝗼𝘁𝗴𝘂𝗻 𝗶 𝗺𝗶𝘁𝗿𝗮𝗹𝗷𝗲𝘇)
𝟲. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗻𝗮𝗰𝗶 𝗶 𝗿𝗮𝘇𝗯𝗶𝘁𝗶 𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗶𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗲𝗸𝗼 𝗺𝗲/𝗱𝗼/𝘁𝗿𝘆 𝗸𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱i.
Starost: 20 godina
Rasa: Belac
Nacionalnost: srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac:
Majka:
Težina: 87kg
Visina: 189cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na vratu
Prednosti:samopouzdanje, pouzdan i lojalan onima koji zaslužuju.
Slabost: Lako planem, Previše verujem pogrešnim ljudima.
Životna priča: 200+ reči:
Zovem se Dusan Moncler. Rođen sam na južnoj strani Los Santosa, gde ti niko ništa ne poklanja ni poštovanje, ni šansu, ni drugi pokušaj. Otac duh. Majka konobarica koja je radila tri smene da bi platila kiriju i školsku užinu koju sam najčešće menjao za metak ili upaljač. Ulica me vaspitala. Ne zato što sam hteo, već zato što je škola bila luksuz, a preživljavanje jedina diploma koju si mogao da stekneš.
Sa 16 sam vozio kola brže nego što sam znao da čitam. Sa 18 prvi put uhapšen. Nije me slomilo. Samo me nateralo da igram pametnije. Počeo sam sa sitnim krađama, onda reketiranje, pa oružje. Do 20. godine, već sam imao reputaciju. Nezvanični "ministar problema". Ako nešto treba da nestane ja sam taj. Ako neko ne plaća ja dođem da objasnim.
Ali nisam samo nasilnik. Znam kako da se igram s glavama. Znam kad da ćutim, kad da se smejem, i kad da povučem oroz. Los Santos je šah tabla, a većina igraju kao da je domino.
Ne verujem nikome. Imam svoj krug. Mali, ali lojalan. Novac me ne definiše samo mi omogućava da igram igru po svojim pravilima.
Ovo nije život koji sam izabrao. Ali ako već igram igram da pobedim.
𝗜𝘀𝗵𝗼𝗱𝗶:
𝟭. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗱𝗮 𝗽𝗿𝘂𝘇𝗮 𝗽𝗿𝘃𝘂 𝗽𝗼𝗺𝗼𝗰, 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗮 𝗻𝗮 𝗿𝗮𝗱𝗶𝗼, 𝗽𝗹𝗷𝗮𝗰𝗸𝗮 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗴𝗮, 𝗽𝗿𝗲𝘁𝗿𝗲𝘀𝗲 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗴𝗮 𝘀𝗮 𝗯𝗶𝗹𝗼 𝗸𝗼𝗷𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗻𝗲, 𝘃𝗲𝘇𝗲, 𝘃𝘂𝗰𝗲 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗴𝗮 𝘀𝗮 𝗿𝗲𝘃𝗼𝗹𝘃𝗲𝗿𝗼𝗺 𝗶𝗹𝗶 𝘁𝗲𝗷𝘇𝗲𝗿𝗼𝗺 𝘂 𝗿𝘂𝗰𝗶
𝟮. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗱𝗮 𝘃𝗼𝘇𝗶 𝗼𝗳𝗳-𝗿𝗼𝗮𝗱 𝗱𝗼 𝟳𝟱𝗸𝗺/h
𝟯. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗽𝗼𝗱𝗶𝗰𝗶 𝗼𝗿𝘂𝘇𝗷𝗲 𝘀𝗮 𝗽𝗼𝗱𝗮 𝘀𝗮 𝗿𝗲𝘃𝗼𝗹𝘃𝗲𝗿𝗼𝗺 𝘂 𝗿𝘂𝗰𝗶.
𝟰. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗶𝗰i 1𝘃𝘀𝟮
𝟱. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗸𝗼𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶 𝗵𝗲𝗮𝘃𝘆 𝗼𝗿𝘂𝘇𝗶𝗷𝗲 (𝘀𝗻𝗶𝗽𝗲𝗿, 𝘀𝗵𝗼𝘁𝗴𝘂𝗻 𝗶 𝗺𝗶𝘁𝗿𝗮𝗹𝗷𝗲𝘇)
𝟲. Dusan 𝗺𝗼𝘇𝗲 𝗻𝗮𝗰𝗶 𝗶 𝗿𝗮𝘇𝗯𝗶𝘁𝗶 𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗶𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗲𝗸𝗼 𝗺𝗲/𝗱𝗼/𝘁𝗿𝘆 𝗸𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱i.
Last edited: