Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42095
Players nickname
Elena Petkovic
Administrators nickname
Aldin Versappen
Date
Mar 24, 2025
Time
23 mart
Proofs
Nemam

davidkralj

Player
Player
Želim da vam se obratim povodom bana koji mi je dodeljen od strane Aldina Verstappena, uz obrazloženje da sam vređao projekat. Iskreno želim da naglasim da u nijednom trenutku nisam imao nameru, niti sam svesno izgovorio ili napisao nešto što bi vređalo server ili bilo koga iz administracije.

Uvek sam imao poštovanja prema ovom projektu i svemu što radite da bi zajednica funkcionisala. Ako je nešto što sam rekao pogrešno shvaćeno ili izvučeno iz konteksta, spreman sam da to razjasnim i stojim iza toga da nikakve uvrede s moje strane nije bilo.

Razumem da administracija ima težak zadatak da održava red i poštujem svaku vašu odluku, ali vas ipak molim da još jednom preispitate situaciju i razmotrite mogućnost da mi ukinete ban.

Zahvalan sam na vremenu koje ste izdvojili da pročitate ovu molbu i nadam se da ćete mi pružiti priliku da se vratim na server i nastavim sa RP-om na ispravan način.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom