Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna biografija | Loshma Mosketarac | 71302

Loshma Moksetarac

Player
Player
Ime:Loshma
Pol:muski
Starost:39 godina
Rasa: belac
Nacionalnost:
Mesto rođenja: Mongolija
Otac: Dragoslav
Majka: Zivka
Pol: Muski
Težina: 93kg
Visina: 1.95 cm
Boja očiju: zelena
Boja kose: smedja
Tetovaže: na levoj nozi
Prednosti: brzina,vestina sa puskama,voznja
Slabost: suzdrzljivost,oprastanje

Životna priča: 200+ reči
Rodio sam se kraj velikog grada u Mongoliji po imenu Ulaanbaatar,moj otac je bio poljoprivrednik i jako se trudio da spasi mene i moju majku od gladovanja.Mongolija je jako pusta zemlja,ali je ja jako volim.Moja majka nije imala posao dok sam bio malo dete,kada sam odrastao dobio sam posao ali je moj otac nazalost preminuo...posle toga moja majka se razbolela,a ja nisam imao para za medicinu,radio sam 3 posla da joj pomognem...to su bila jako teska vremena,ali sve je krenulo prema dobrom putu.Dobio sam posao u Los Santos-u,ta kompanija mi je platila put,rekao sam im pricu o mom ocu i kako mi je majka jako bolesna,oni su mi dali minimalac,ali ta plata je bila dovoljna da prijustim lekove za moju majku i da zivim normalan zivot.U Los Santos-u sam upoznao ljubav svog zivota...Zvala se Dragojla,sa njom sam osnovao jednu zdravu porodicu.moja majka je dobila 3 unuceta.jako nas je voljela ali nazalost i nju smo izgubili,ali je prozivela lep zivot,nadam se da je na dobrom mestu sada.Jednog dana bih je vole videti,voleo bih videti nju,mog oca,moju suprugu,moju divnu decu kako se slazu gore na nebu...Ovo je moja jako tuzna zivotna prica...

ishodi:
1. Loshma može da pretražuje sa revolverom u ruci.
2. Loshma može da pruži prvu pomoć sa revolverom u ruci zbog položenog medicinskog testa.
3. Loshma može pretraživati sa bilo koje strane.
4. Loshma može da ide 1vs2 zbog izuzetno dobre stamine i sposobnosti kretanja.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Pazite na P.D 1.6
Biografija NE vazi dok radite u drzavnoj organizaciji!

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Top Bottom