Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62394
Players nickname
Akira Bushido
Administrators nickname
Tarci Karamelo
Date
Jun 11, 2025
Time
10:14
Proofs
https://share.google/gIZ5pi6Kp5GQbP5Wy

Kenda

Player
Player
Poštovani GrandRP administratori,

Pišem vam ovu molbu sa punom svešću o ozbiljnosti svog postupka i sa iskrenim žaljenjem zbog svega što se dogodilo. Dobio sam ban zbog prevare igrača, radi dobijanja para, i neću pokušavati da se izvučem iz odgovornosti – potpuno sam svestan da sam prekršio pravila i izneverio poverenje zajednice.

U tom trenutku, nisam razmišljao o posledicama. Ponašao sam se neodgovorno, vođen ličnim interesom i trenutnim impulsom. Ali sada, kada je sve prošlo i kada sam ostao bez pristupa serveru koji mi je puno značio, tek tada sam shvatio koliku sam grešku napravio. GrandRP nije samo igra – to je cela jedna zajednica, priče, ljudi, timski rad i zabava. I ja sam bio deo toga.

U proteklom periodu sam ozbiljno razmislio o svom ponašanju. Ovo mi je lekcija koju sigurno neću zaboraviti. Ako mi se ukaže druga šansa, uveravam vas da ću je iskoristiti na najbolji mogući način – igraću po pravilima, poštovaću druge igrače i truditi se da budem pozitivan primer, a ne neko ko narušava integritet servera.

Još jednom se iskreno izvinjavam i nadam se da ćete razmotriti ovu molbu. Hvala vam što ulažete vreme i trud u održavanje reda na serveru i što pružate prilike onima koji žele da se iskreno poprave.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom