Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10905
Players nickname
Gogs Lahantestamuloca
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Mar 27, 2023
Time
00:00
Proofs
nemam

Gogs2121

Player
Player
Poštovani Grand RP administratori,

Pišem vam ovu poruku sa iskrenim kajanjem i željom da zatražim oproštaj za greške koje sam napravio u prošlosti. Pre više od dve i po godine banovan sam sa servera zbog pretnji – situacije u kojoj sam dozvolio sebi da postupim impulsivno i nepromišljeno. Tada nisam bio svestan koliko zapravo rušim sve ono što sam godinama gradio, i koliko time gubim.

Uz Grand RP sam proveo preko tri godine – to nisu bile samo sate provedene u igri, već vreme ispunjeno prijateljstvima, iskustvima, i zajednicom koja mi je zaista značila. Izgubiti sve to zbog sopstvene greške bilo je teško. Tek s vremenom sam u potpunosti razumeo razmere svog ponašanja i duboko sam se pokajao.

U ove dve i po godine sam sazreo, i sada iskreno mogu reći da mi je žao zbog svega. Svakog dana sam razmišljao koliko bih voleo da mogu da se vratim, ne da bih "samo igrao", već da bih pokazao da sam naučio lekciju i da poštujem pravila, ljude i trud koji ulažete u ovu zajednicu.

Zato vas molim – ukoliko postoji ikakav način da mi pružite još jednu šansu, obećavam da neću napraviti ni najmanju grešku. Biću primer korektnog ponašanja i potpuno posvećen poštovanju svih pravila i smernica koje čine Grand RP onim što jeste.

Zahvalan sam što ste odvojili vreme da pročitate ovu poruku. Nadam se da ćete u meni prepoznati igrača koji je pogrešio, ali koji se iskreno pokajao i želi da ispravi stvari.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom