Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13997
Players nickname
Tote_Aljeti
Suspect ID
20868
Date of violation
May 18, 2022
Time of violation
17:40
Proofs
https://youtu.be/BctEKSSQzUU

Tote

Player
Player
Kako sto se i u video vidi ja idem ka kucu u mirror parku da sakupim zetvu sto sam zasadio.
I u to vreme se desavalo placka bankomata i FIB je otvorio vatru na mene bez ikakvog razloga kako sto se i u video vidi na 4:50 minuta.
Posle toga su me podigli i su me odveli u zatvor i napisali mi kaznu od 30,000$ zatim sam pitao gospodina sto me je uhapsio i sto mi pise kaznu i lik mi nije nista odgovorio.

Mislim da to nije nikako bilo korektno od strane FIB-a i mislim da su failali RP.
Zbilja se nadam da cete takvo ponasanje sankcionirati, tako da ja mogu uzivati u Grand RP gradu.
Ne znam danas sta se sa FIB-om desava od VMD-anja CR-amanja.Molio bih vas da malo popricate sa takvim pojedincima.
A ne ovako da kvare RP u mome predivnome gradu.

Hvala na razumjevanju!

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
20868 16412 i treci lik se ne vidi ID ovo bi trebao biti warn za FIB ili PD koja su org

Martin Diks

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Na ovom snimku nema clanova FIB-a
  • Ostavljam Zalbu za Curatora LSPD
  • Zakljucano

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 20868 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.15
  • 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
  • ID 13997 dobit ce kaznu za MG.
  • Zabranjeno je koristiti bilo kakve programe za pricanje u toku igranja Roleplaya.

LSPD nece dobiti warn sa obzirom da se ne vide svi ID-evi ko su pucali i ne vidi se tacno koliko su bili.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom