Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32467
Players nickname
Vukasin_Salamanca
Administrators nickname
AldinVerstappen
Date
Jun 13, 2025
Time
00:58
Proofs
Nisam trenutno u mogucnosti sliku dostaviti,na 9000 plus dana sam ban.

mrdela

Player
Player
Zdravo postovani,pre mozda oar nedelja uaao sam u grand posle duzeg vremena i primetio da sam banovan za gp 1,1 prvo sam mislio da je neka greska i raspitao se kako mogu da postavim appeal za unban i sad ja ipet ulazim vidim nista se nije menjalo i sad hocu da vidim sta se desilo i zasto sam banivan.Da li je moguce dobiti unban.

mrdela

Player
Player
Moj acc je napravljen na social clubu pod imenom tattoglisha koji pripada mom ujaku , samo ime ima sadrzaj tatto jer je majstor za tetoviranje. To je bilo pre 2 godine i vise ne znam i igrao sam tamo ponekad kad dodjem i posle sam dobio svoj komp i iggrao duze vreme i sad odjednom nakon duzeg vremena od prelaska fazon proslo je vise od godinu dana dobijam ban koji je verovatno zbog toga, sadasnji acc se zove thunderingmrdela i samo na njemu igram niko drugi ne igra osim mene.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, potrebno je dostaviti ime social cluba sa kojeg je nalog napravljen + potvrdu da mozete igrati sa istog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom