Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku administratora, Korupcija | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61558
Players nickname
belii macak
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 14, 2025
Time
0000
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1052948/

belimacak

Player
Player
doticni Abraham Elkhabib brani admina nemanju zajceva koji je korumpiran to se moze i videti u podacima servera i svega jer je nemanja zajcev na twinku u marabunti a i dokaz da je marabunta trenutno najaca org da pd fib i ostale org moraju da beze sa talacke od njih jer su prejaki i jer svi iz marabunte nisu ni jednom dobili kaznu a trebali su dobiti kazne za to sto su radili a nemanja zajcev ih je odbijao. sve se moze i ovde videti . Rejected - Žalba na odluku administratora, Korupcija | Nemanja Zajcev
a sad abraham vrani i nemanju zajceva sto zanic da je i on u to umesan sto znaci da je i on korumpiran

belimacak

Player
Player
Prijatelju puno lajes malo znas , drugarski ti kazem ja sam u plavima i kad god sam nesto pogriješio bio sam kaznjen propisno i kao drugi ljudi na koje ti aludiras. Samo ti bratski kazem nemoj da palacas tim jezikom kad sekunde nisi u pravu , i onda se cudite sto ste dobili ProjectBL
ja nisam dobio bl da ti kazem nego se zalim na admine jer nisu upravu i jer su korumpirani

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Abraham je Chief , dao ti je odgovor , i odluka od strane nas nece biti pomjenjena​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom