Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
74997
Players nickname
dakiii_pluxury
Suspect ID
23127
Date of violation
Jun 15, 2025
Time of violation
3:12
Proofs
https://youtu.be/M_kfXEZ7eos

dakii pluxury

Player
Player
Znaci postavljaju masinu na vrh krova de se tehnici nije realno popet i id 23127 uzima renta heli i popne ljude gore i postave masinu i nesilaze a on sedi u heliju celo vreme to nema u tom snimku imam u drugom snimku sta rade znaci postavljaju na bagabjuz de se realno nije moguce popet.. + su konstantno psovali me itd...

Leon Ashbluff

Player
Player
znam brate snimio sam bolime k dobice te ban svi redom za posvaljanje masine na ba majmuni jedni
btw nije bug abuse nego je in game feature, u vrh glave oni ce dobiti 2 sata jail za UB a ti ces dobiti minimum 7 dana bana za bug abuse pametni, sem toga ne znam da li si bog igrice ili sta pa si mislio da ces nekako moci da uzmes tu masinu ili nesto

dakii pluxury

Player
Player
btw nije bug abuse nego je in game feature, u vrh glave oni ce dobiti 2 sata jail za UB a ti ces dobiti minimum 7 dana bana za bug abuse pametni, sem toga ne znam da li si bog igrice ili sta pa si mislio da ces nekako moci da uzmes tu masinu ili nesto
ma jebem ti kevu

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam ostaviti ovu zalbu curatorima neformalne organizacije​

Top Bottom