Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

paunic phoenix

Player
Player
INFORMACIJE:
1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Od kada do kada ste inace ingame: 10h-16h 13h-19h 16h-22h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6h
6. Vaš Discord: paunphoenix20
7. Vaše ingame ime: Paun Legija
8. Vaš ID: 63591
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
DODATNE INFORMACIJE:
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati administrator jer verujem da mogu doprineti zajednici svojim znanjem, iskustvom i odgovornim pristupom. Svestan sam koliko je važna uloga admina u očuvanju reda, pravednosti i kvalitetnog RP okruženja. Volim ovu zajednicu i smatram da imam kapacitet da doprinesem njenom daljem razvoju i očuvanju profesionalnih standarda.

2. Koje su vaše prednosti?
Odgovoran sam, staložen i pravedan. Uvek nastojim da sagledam situaciju objektivno, bez ličnih emocija ili pristrasnosti. Odlično komuniciram sa igračima i kolegama, a sposoban sam da ostanem smiren i u stresnim situacijama. Imam dobro poznavanje pravila i RP sistema, kao i želju da konstantno učim i usavršavam se.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad imam tendenciju da budem previše samokritičan i da analiziram svaku odluku koju donesem, što može dovesti do prevelikog razmišljanja. Međutim, radim na tome da pronađem ravnotežu između pažljivosti i efikasnosti, kako bih uvek donosio brze, ali pravedne odluke.

4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Apsolutno. Potpuno razumem razliku između administrativne uloge i RP igre. Ako dobijem priliku da postanem admin, u potpunosti ću se posvetiti toj funkciji, stavljajući interese zajednice ispred ličnih želja za RP-om.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Naravno. Poštujem sva pravila i spreman sam da ih u potpunosti ispoštujem. Ako je uslov da se odreknem biznisa radi uloge administratora, to ću učiniti bez zadrške jer mi je prioritet doprinos zajednici, a ne lični interes.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno nemam nijedan realan IRL problem koji bi mogao negativno uticati na moju aktivnost ili posvećenost ulozi administratora. Spreman sam i u mogućnosti sam da se redovno uključujem, kao i da reagujem brzo i odgovorno kada situacija to zahteva.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom