Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG I Korumpirana Biografija I Milos Mosketaracc I 40247

Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos.mosketarac

Player
Player
Organizacija: National Guard

Ime: Milos
Starost: 36
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Miami
Pol:Muski
Boja očiju: Plave
Boja kose: crna
Tetovaže: Obe ruke, obe noge
Prednosti: strpljenje, pametan , dobro obucen za koristenje svih vrsta oruzja
Slabost: tvrdoglavost i

Zivorna prica: 100+ reci
Rođen sam u malom mestu gde su poštenje, rad i disciplina bile temelj porodice. Odrastao sam u skromnim uslovima, ali sa velikim snovima. Još od malena sam pokazivao interesovanje za red, organizaciju i zaštitu slabijih. Škola mi je išla dobro, ali sam uvek više voleo praktične veštine i timski rad. Tokom tinejdžerskih godina sam se suočavao sa raznim izazovima, ali sam uvek birao pravi put – put časti. Bio sam deo raznih omladinskih organizacija, učestvovao u sportovima i sticao veštine koje su me kasnije oblikovale. Život me nije mazio, ali me je učio. Naučio sam kako da budem jak, odgovoran i odan. Taj put me je doveo do moje karijere u Los Santosu – gde sam odlučio da svoje veštine stavim u službu naroda.

Prica o karijeri: 100+ reci
Kada sam prvi put stigao u grad Los Santos, znao sam da neću biti samo još jedno ime u masi. Privukla me uniforma, disciplina i čast koju nosi Nacionalna Garda. Prijavio sam se bez dvoumljenja – znao sam da je to moj poziv. Početak nije bio lak. Prošao sam kroz intenzivne obuke, vežbe u pustinji i gradske simulacije. Naučio sam da radim u timu, da donosim brze odluke pod pritiskom i da ostanem pribran u najkritičnijim situacijama.
Vremenom sam napredovao. Stekao sam poštovanje saboraca i pretpostavljenih. Učestvovao sam u mnogim akcijama – od pomoći civilima u vanrednim situacijama, do borbi protiv kriminalnih organizacija koje su pokušavale da naruše mir u gradu. Biti vojnik Nacionalne Garde za mene nije samo posao – to je čast, način života. Danas sa ponosom nosim uniformu i stojim rame uz rame sa najboljima, štiteći sigurnost grada Los Santosa.

Ishodi:
1. Milos može da odbije davanje legitimacije (Drzavnim sluzbenicima, Civilima, Kriminalcima)
2. Milos može sa revolverom može vezivati, vući, skupljati predmete s poda, pružati prvu pomoć, pretraživati osobu (s bilo koje strane), koristiti PDA, voziti i izbacivati ili ubacivati ljude iz vozila.
3. Milos moze da patrolira getom i saradjuje sa kriminalcima radi lakseg prikupljanja dokaza.
4. Milos moze da ide 1v2 zbog svojih vestina u elitnoj jedinici.
5. Milos može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir, drogu i mito do $100.000

6. Milos moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
Pazite na PD 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom