1. Vaše ime u RL: Petar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan: od 4 do 6 sati je prosek.Ponekad i vise.
5. Vaš Diskord: dzigericca
6. Vaše Ingame ime: Hunter Castello
7. Vaš ID: 66628
Dodatne informacijeb:
1. Leader za Ballas
2. Zasto bas vi zelite biti Lider ove posebne organizacije (navedite bar 3 razloga):
Prvi razlog:
Mislim da ja kao osoba imam veliku sposobnost u vođenju ove specificne organizacije zato sto sam marljiv i trudio bi se da ova organizacija uspe,
znam da komuniciram sa ljudima(nisam bahat i slicno), kad dobijem bilo kakav zadatak uvek u resavanju njega ulazim sa velikom odgovornoscu,
samim time ako krenem da vodim ovu organizaciju nju bi vodio sa velikom odgovornoscu i samim time doveo je u maksimalan red.
Drugi razlog:
Vec imam sastavljen HC team koji su vec upoznati sa funkcijom ove frakcije te bi je uz pomoc mene doveli u maksimalnu RolePlay pricu.
Treci razlog:
Trudio bi se sto vise da sirim ovu organizaciju, u smislu raditi sto vise kriminalnih aktivnosti,
udruzivati se u kriminalnim aktivnostima sa drugim bandama te samim time ako nam se banda zameri poceti rat sa njima.
Mislim da ce ta sva djela smanjiti utjecaj zakona u gradu te prosiriti kriminal a to je cilj same bande i trudicu se da to i postignemo!
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay razine u ovoj organizaciji:
Prvi razlog:
Svaki rank bi imao svoju RolePlay duznost u bandi, ghetto soldier bi bio zaduzen za ciscenje geto podrucja grada,
kako bi se smanjio uticaj drugih bandi na navedenom podrucju i kako bi sve delove kontrolirala nasa banda.
Isto tako za njima bi isli graffiti sprayer koj bi nakon sto je podrucje cisto farbao grafite i samim time
donosili veliku zaradu nasoj i moc bandi.
Drugi razlog:
Imam vec odlicno sastavljen street turf team koji bi se trudio osvojiti te prisvojiti sto vise teritorija na nasu stranu.
Treci razlog:
Za ulazak u ovu frakciju igraci ce trebati da imaju minimalno 5 godina u gradu i da poznaju opsta RolePlay pravila kako bi se izbegle kazne na
organizaciju i samim time frakciju voditi sto je duze i bolje moguce.
Cetvrti razlog:
Na akcijama bi bio izricito strog u pitanju ponasanju svoje bande,
kada je akcija na radiu bi se govorile iskljucivo bitne informacije kako bi se poboljsala ozbiljnost same frakcije.
Peti razlog:
Sa svojom bandom trudio bi se podici RolePlay razinu u samom gradu:
- sklapao bih Saveze sa bandama IC putem kako bi RolePlay bio zanimljiviji
- svaki konflikt koji se zadesi u samoj frakciji resavao bi se IC putem.
- jednom nedeljno bi organizovao "robanje na autoputu" bez krsenja RolePlay pravila kako bi sirio strah u gradu i u policijskim upravama.
Rankovi:
Rank 1: 1 | Outside
Rank 2: 2 | Drug Dealer
Rank 3: 3 | Homeboy
Rank 4: 4 | Ghetto Soldier
Rank 5: 5 | PickPocket
Rank 6: 6 | Hood Gangster
Rank 7: 7 | Thug Master
Rank 8: 8 | Graffiti Sprayer
Rank 9: 9 | Street Turfer
Rank 10: 10 | Strategisth
Rank 11: 11 | Ballas O.G
Rank 12: 12 | Hound
Rank 13: 13 | Gang Boss
Hvala na citanju moje aplikacije, srecno ostalim kandidatima.
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan: od 4 do 6 sati je prosek.Ponekad i vise.
5. Vaš Diskord: dzigericca
6. Vaše Ingame ime: Hunter Castello
7. Vaš ID: 66628
Dodatne informacijeb:
1. Leader za Ballas
2. Zasto bas vi zelite biti Lider ove posebne organizacije (navedite bar 3 razloga):
Prvi razlog:
Mislim da ja kao osoba imam veliku sposobnost u vođenju ove specificne organizacije zato sto sam marljiv i trudio bi se da ova organizacija uspe,
znam da komuniciram sa ljudima(nisam bahat i slicno), kad dobijem bilo kakav zadatak uvek u resavanju njega ulazim sa velikom odgovornoscu,
samim time ako krenem da vodim ovu organizaciju nju bi vodio sa velikom odgovornoscu i samim time doveo je u maksimalan red.
Drugi razlog:
Vec imam sastavljen HC team koji su vec upoznati sa funkcijom ove frakcije te bi je uz pomoc mene doveli u maksimalnu RolePlay pricu.
Treci razlog:
Trudio bi se sto vise da sirim ovu organizaciju, u smislu raditi sto vise kriminalnih aktivnosti,
udruzivati se u kriminalnim aktivnostima sa drugim bandama te samim time ako nam se banda zameri poceti rat sa njima.
Mislim da ce ta sva djela smanjiti utjecaj zakona u gradu te prosiriti kriminal a to je cilj same bande i trudicu se da to i postignemo!
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay razine u ovoj organizaciji:
Prvi razlog:
Svaki rank bi imao svoju RolePlay duznost u bandi, ghetto soldier bi bio zaduzen za ciscenje geto podrucja grada,
kako bi se smanjio uticaj drugih bandi na navedenom podrucju i kako bi sve delove kontrolirala nasa banda.
Isto tako za njima bi isli graffiti sprayer koj bi nakon sto je podrucje cisto farbao grafite i samim time
donosili veliku zaradu nasoj i moc bandi.
Drugi razlog:
Imam vec odlicno sastavljen street turf team koji bi se trudio osvojiti te prisvojiti sto vise teritorija na nasu stranu.
Treci razlog:
Za ulazak u ovu frakciju igraci ce trebati da imaju minimalno 5 godina u gradu i da poznaju opsta RolePlay pravila kako bi se izbegle kazne na
organizaciju i samim time frakciju voditi sto je duze i bolje moguce.
Cetvrti razlog:
Na akcijama bi bio izricito strog u pitanju ponasanju svoje bande,
kada je akcija na radiu bi se govorile iskljucivo bitne informacije kako bi se poboljsala ozbiljnost same frakcije.
Peti razlog:
Sa svojom bandom trudio bi se podici RolePlay razinu u samom gradu:
- sklapao bih Saveze sa bandama IC putem kako bi RolePlay bio zanimljiviji
- svaki konflikt koji se zadesi u samoj frakciji resavao bi se IC putem.
- jednom nedeljno bi organizovao "robanje na autoputu" bez krsenja RolePlay pravila kako bi sirio strah u gradu i u policijskim upravama.
Rankovi:
Rank 1: 1 | Outside
Rank 2: 2 | Drug Dealer
Rank 3: 3 | Homeboy
Rank 4: 4 | Ghetto Soldier
Rank 5: 5 | PickPocket
Rank 6: 6 | Hood Gangster
Rank 7: 7 | Thug Master
Rank 8: 8 | Graffiti Sprayer
Rank 9: 9 | Street Turfer
Rank 10: 10 | Strategisth
Rank 11: 11 | Ballas O.G
Rank 12: 12 | Hound
Rank 13: 13 | Gang Boss
Hvala na citanju moje aplikacije, srecno ostalim kandidatima.