Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

hunter.castello

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Petar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan: od 4 do 6 sati je prosek.Ponekad i vise.
5. Vaš Diskord: dzigericca
6. Vaše Ingame ime: Hunter Castello
7. Vaš ID: 66628

Dodatne informacijeb:
1. Leader za Ballas
2. Zasto bas vi zelite biti Lider ove posebne organizacije (navedite bar 3 razloga):

Prvi razlog:
Mislim da ja kao osoba imam veliku sposobnost u vođenju ove specificne organizacije zato sto sam marljiv i trudio bi se da ova organizacija uspe,
znam da komuniciram sa ljudima(nisam bahat i slicno), kad dobijem bilo kakav zadatak uvek u resavanju njega ulazim sa velikom odgovornoscu,
samim time ako krenem da vodim ovu organizaciju nju bi vodio sa velikom odgovornoscu i samim time doveo je u maksimalan red.

Drugi razlog:
Vec imam sastavljen HC team koji su vec upoznati sa funkcijom ove frakcije te bi je uz pomoc mene doveli u maksimalnu RolePlay pricu.

Treci razlog:
Trudio bi se sto vise da sirim ovu organizaciju, u smislu raditi sto vise kriminalnih aktivnosti,
udruzivati se u kriminalnim aktivnostima sa drugim bandama te samim time ako nam se banda zameri poceti rat sa njima.
Mislim da ce ta sva djela smanjiti utjecaj zakona u gradu te prosiriti kriminal a to je cilj same bande i trudicu se da to i postignemo!

3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay razine u ovoj organizaciji:

Prvi razlog:
Svaki rank bi imao svoju RolePlay duznost u bandi, ghetto soldier bi bio zaduzen za ciscenje geto podrucja grada,
kako bi se smanjio uticaj drugih bandi na navedenom podrucju i kako bi sve delove kontrolirala nasa banda.
Isto tako za njima bi isli graffiti sprayer koj bi nakon sto je podrucje cisto farbao grafite i samim time
donosili veliku zaradu nasoj i moc bandi.

Drugi razlog:
Imam vec odlicno sastavljen street turf team koji bi se trudio osvojiti te prisvojiti sto vise teritorija na nasu stranu.

Treci razlog:
Za ulazak u ovu frakciju igraci ce trebati da imaju minimalno 5 godina u gradu i da poznaju opsta RolePlay pravila kako bi se izbegle kazne na
organizaciju i samim time frakciju voditi sto je duze i bolje moguce.

Cetvrti razlog:
Na akcijama bi bio izricito strog u pitanju ponasanju svoje bande,
kada je akcija na radiu bi se govorile iskljucivo bitne informacije kako bi se poboljsala ozbiljnost same frakcije.

Peti razlog:
Sa svojom bandom trudio bi se podici RolePlay razinu u samom gradu:
- sklapao bih Saveze sa bandama IC putem kako bi RolePlay bio zanimljiviji
- svaki konflikt koji se zadesi u samoj frakciji resavao bi se IC putem.
- jednom nedeljno bi organizovao "robanje na autoputu" bez krsenja RolePlay pravila kako bi sirio strah u gradu i u policijskim upravama.

Rankovi:
Rank 1: 1 | Outside
Rank 2: 2 | Drug Dealer
Rank 3: 3 | Homeboy
Rank 4: 4 | Ghetto Soldier
Rank 5: 5 | PickPocket
Rank 6: 6 | Hood Gangster
Rank 7: 7 | Thug Master
Rank 8: 8 | Graffiti Sprayer
Rank 9: 9 | Street Turfer
Rank 10: 10 | Strategisth
Rank 11: 11 | Ballas O.G
Rank 12: 12 | Hound
Rank 13: 13 | Gang Boss

Hvala na citanju moje aplikacije, srecno ostalim kandidatima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom