Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Self report G.P 1.4 G.P 1.1 I 18249,77434.

Status
Not open for further replies.
Your ID
18249
Players nickname
Vuk Pejcic
Suspect ID
77434
Date of violation
Jun 19, 2025
Time of violation
22:30
Proofs
https://youtu.be/_kFJflibthg?si=uaan_T8jrBp2Jz-W

Toma_00

Player
Player
Dragi Admine koji budes pregledao ovu zalbu, kao i dragi Abrahame i Mujo. Ja bih da se prijavim za G.P 1.1 (Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.) i G.P 1.4 (Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana.) Pocetkom Februara 2022 godine sam napravio svoj main acc pod ID:18249 na socialclub-u:VukPejcic. Na njemu sam igrao kratko jer sam imao bas los kompjuter, na kojem mi je malo-malo izbacivalo iz igre. Proslo je dosta vremena od toga, te sam se sa svojim roditeljima preselio u njemacku i prije par godina sam kupio svoj novi kompjuter na kojem i danas dan igram. Nedavno sam bio vidio lajv od mudje i zelja me ponovo vratila da igram grand ali se desila mala greska za koju ne znam da li je kaznjiva ili ne. Danas 19.06 prije nekoliko sati sam napravio novi acc sa ID:77434 na socialclub-u:_toma_00 . Pitao sam svog rodjaka koji je ziveo u istoj kuci samo na drugom spratu gdje sam ja prije zivio bio, da mi nadje email i sifru od mog akaunta (imao sam svesku u kojoj su bile zapisane sve moje sifre od starog kompa), te je on rekao da ne moze da nadje. Radi toga sam ja napravio akaunt sa ID:77434, ali mi je on iznenada rekao da je ipak nasao email i sifru te mi je poslao. Ja sam se zatim prijavio na ID:18249. Ali sam ja odmah posle toga izasao zato sto sam se prepao. Sada me interesuje da li sam ja preksio neko od navedenih pravila ili neko za koje ja i ne znam da postoji. Ako bi bili ljubazni da mi banate ovaj novi nalog koji sam napravio sa ID:77434, sto se mene tice moze i zauvijek samo mi ostavite moj glavni nalog 18249 posto bih bas voleo da se ponovo vratim igrati ali na cist nacin jer mi je uvijek zelja bila da postanem lider neke organizacije.

Izvinjavam se na mojoj glupoj gresci!!

Hvala na citanju, i nadam se brzim kao i pozitivnim odgovorom.❤️

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno

ID 18249 će biti kažnjen za G.P. 1.2
ID 18249 i ID 77434 ne krše G.P. 1.1 i G.P. 1.4​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom